Hi there

When was the last time you did something for the first time? Nu dus voor mij, ik ben gewoon mijn eigen blog begonnen. Wohoooo! Spannend! Zo leuk dat jullie de moeite nemen hier te komen.

Ik ben Marinka, 32 jaar en al 12 jaar samen met Matthijs, die ik sinds 2015 ook mijn man mag noemen. We zijn getrouwd op het Amelandse strand, “Sandy toes and salty kisses”. Sinds 10/11/2016 zijn wij de trotse ouders van Lot (waar blijft de tijd, ‘gisteren’ was ze nog klein toch…?) en onze Sep is op 07/03/2019 geboren. We wonen met z’n vieren in het mooie Zutphen.

Moeder zijn vind ik echt het mooiste wat er is. Nog voordat Lot en Sep geboren waren hield ik al zoveel van ze. Nu ze er eenmaal zijn word ik overladen door liefde. Wat is het toch fijn en bijzonder, niet in woorden te beschrijven. Naast mama zijn, werk ik als leerkracht in het primair onderwijs. Lot en Sep gaan op mijn werkdagen naar oma en de één dag naar het kinderdagverblijf. Ik krijg er dan een hele klas vol kinderen voor terug. Daarnaast geniet ik vooral van het leven en alles wat daar bij hoort. Lekker naar buiten, het bos in, naar de speeltuin of kinderboerderij, maar ook genieten in ons eigen huis, afspreken met vriendinnen, familie bezoeken, reizen, zwemmen, de stad in, DIY, stylen, foto’s maken en deze delen.

Veel lees en kijkplezier op mijn blog!

Liefs, Marinka

Foto: Valerie Visschedijk photography