Kastje van Sep

Lang, lang geleden maakte ik eens het ‘kastje van Lot’, zo leuk! Bij Sep ben ik er nog niet zo aan toe gekomen, maar tadaaaaa… hoe leuk is het om toch een kijkje te nemen in het kastje van Sep. Hij is het kleinste ding in huis, hoewel dat met maat 68/74 met zijn 4 maanden niet helemaal op gaat natuurlijk. Lekker spekkies heeft meneer.

Eerder keek ik natuurlijk alleen bij de meisjesafdeling. Ik ben inmiddels helemaal thuis in de rokjes, jurkjes, leggings en glitterknipjes. Maar daar maak je onze lieve knul natuurlijk niet blij mee. Er hangen heel wat toffe jongensitems in de kast, maar ook mooie unisex kleertjes.

De kast probeer ik aardig netjes te houden, met de nadruk op probeer want ik dump al snel iets op de plank en doe dan snel de deur dicht. Vaak loop ik dan met een stapel schone was ik mijn handen, is Lot met een auto door de gang aan het racen en heeft Sep opeens een vieze luier. Zoiets dus, dan dump ik dus gauw alles op de plank in plaats van lange broeken samen, korte broeken, shirtjes op de hanger. Ach, niemand dir het ziet met de deur dicht.

Het is dus wel de bedoeling dat ik alle soorten kleding bij elkaar geordend heb liggen. Lange broeken en korte broeken op de plank. Schoentjes erbij. Shirtjes, truien, pakjes en vestjes hangen aan de hangers. Dekens, slaapzakken en hydrofiele doeken op plan. Ook

invulboeken, de voedingsdoek en een mand met te grote kleding liggen in de kast. Rompers en sokken liggen in de commode.

Beebielove heeft een nieuwe lijn, de beebielove basics, geschikt voor lieve boys & girls en allemaal leuk met elkaar te combineren. Ik heb wat outfit foto’s van Sep gemaakt en hoe leuk staat het?

Shirtje & broekje beebielove basics

Shirt en broekje beebielove basics

Shirt en vest beebielove basics

Pyjama onebymayson

Blouse H&M, Preloved gekocht. Leuk voor de herfst straks!

shirt en broekje littlejet

broekje twolittlemonkeys

broekje iek&jet, shirt Zara en vest Hema

Jas Tumbl ’n dry (voor de herfst)

shirt monkeymo

Zacht jeans broekje noppies

Schoenen dir hij over 457 dagen past, Nikes!

Romper MiniRodini

Een kleine greep uit de kast van Seppie! Hij heeft natuurlijk nog meer en ooooh, wat groeit hij toch hard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s