Getest: De Ergopounch sleepsuit bag

Na heel wat slapeloze nachten in huize Bloemendal, was daar opeens het moment dat het bloedheet werd buiten en we besloten Sep niet meer in te bakeren. Dat ging vanaf de eerste nacht meteen goed. Hij sliep niet direct door, zo magisch is een gewone slaapzak helaas ook niet, maar de nachten waren hetzelfde en hij viel prima zelf in slaap. Nu hij 4 maanden oud is, slaapt hij door! Woehoeeee! Uurtje of 20.00 in bed, rond 23.00 nog een late voeding en meneer slaapt lekker door tot een uurtje of 8.00.

Afgelopen week kwam de postbezorger iets heeeeeeel leuks en handigs brengen. Een sleepsuit bag! Een wat…? Een gewone slaapzak maar met slimme ritsen zodat je er ook beentjes mee kan maken. Dat leek me dus ècht zo handig voor bijvoorbeeld in een autostoeltje. Je trekt ‘m de slaapzak aan en je baby kan daarna zo de autostoel in zonder gedoe met de gordel. Of als het koud is buiten zou het ook in de draagzak kunnen. Dit heb ik overigens zelf niet getest. Maar zo in de autostoel is het perrrrrrfect!

Oh en mocht je kindje een snelle stapper zijn òf wat kleiner en al wat kunnen lopen en deze slaapzak passen, er zitten anti slip voetzooltjes onder.

Op de website van ikbenmama staat nog meer informatie en zelfs ene filmpje hoe de sleepsuit bag werkt. Een stukje informatie van de site is “ergoPouch slaapzakjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, dit zorgt voor een goede temperatuurregulering en het is huidvriendelijk. All ergoPouch slaapzakjes zijn gemaakt zonder pesticiden of chemicaliën. ” Dat vind ik toch ook wel erg fijn! Ik kam ook voelen aan de slaapzak dat de kwaliteit erg mooi is.

Voor Sep hebben we maat 2-12 maanden = 80cm, maar er zijn allerlei maten te verkrijgen. Wij hebben TOG waarde 1.0, deze is fijn voor dr zomer. Maar eh… met 40 graden zoals vandaag toch iets te warm. Directe link naar de sleepsuit bag vind je HIER.

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s