Kamertje van Jada en Foss

Hi! Mijn naam is Fleur, 29 jaar oud en samenwonend met mijn lieve vriend Jeffrey, onze prachtige dochter Jada Rose (2,5) en 38 weken in verwachting van onze kleine babyboy. Inmiddels is de kleine al geboren en heeft hij de prachtige naam Foss gekregen.

Ik ben een echte budgetshopper, ik hou ervan om leuke en vooral nieuwe spulletjes en kleding voor de kids te scoren voor kleine prijsjes. Je vind mij dan ook vaak in kringloopwinkeltjes en budgetwinkels zoals Zeeman, Wibra, Action enz. 

Mijn inspiratie doe ik vaak op via Instagram en Pinterest. Oh wat kom ik hier toch vaak leuke dingetjes tegen! 

Mijn dochter Jada heeft de een na grootste slaapkamer van het huis, toen ik van haar in verwachting was, hebben we ervoor gekozen om haar kamer zo neutraal mogelijk te houden met witte muren en wat meer kleur te geven door pastel kleurige accessoires te gebruiken.

Toen Jada 2 jaar werd, kreeg ik zin om haar kamer een grote metamorfose te geven. Ik keek via Pinterest en Instagram naar leuke ideeën voor een leuke meidenkamer met zacht roze tinten, en nieuw gecombineerd met vintage.

Ik ging op zoek naar een leuk grote meidenbed en kwam al snel dit leuke ‘prinsessenbed’ voor een prikkie tegen in de kringloopwinkel. Ik was verkocht en moest deze natuurlijk hebben. 

De muren in Jada’s kamer zijn voor de helft geverfd met de kleur aanzoek van de Gamma verflijn. We hebben fijne speelhoekjes gecreëerd met in het ene hoekje een tipitent met gezellige kussentjes en knuffels en in het andere hoekje staat een klein bureautje, deze is gemaakt door mijn vriend van een oude boekenkast. Dit hoekje is geïnspireerd op het hoekje van Lot, dochtertje van Marinka. Het oude schoolstoeltje heb ik gekregen van mijn schoonmoeder die op een basisschool werkt en het vintage poppenwagentje heb gekregen van mijn schoonzus, haar kinderen spelen er niet meer mee, Jada is er super blij mee! Het laatste vintage item is het leuke mini pauwstoeltje, voor nog geen euro gescoord in de kringloop. Haar kamer is nu zo goed als af en ik ben blij met het eind resultaat!

Voor Foss kamer hebben we voor een jungle thema gekozen. Ook hierbij heb ik veel inspiratie opgedaan via Instagram en Pinterest. 

De grote kledingkast heb ik overgekocht van een vriendin, de knoppen van de kast waren roze en heb ik vervangen door houten knoppen.

De ene muur in de babykamer hebben we wit gelaten voor de rust, en de andere muur hebben we geverfd in de vorm van bergen. Dit zag ik vaak voorbij komen bij Instagrammers en vond dit zo leuk om ook zelf te doen! 

Het stoeltje naast het ledikantje is van mijn overleden schoonvader geweest,  deze was eerst bruin, en heb ik zelf opgepimpt met mint groene verf. 

Het pantervloerkleed zag ik voorbij komen bij Marinka, ik zag dat deze van Kruidvat was en ben als een speer naar de winkel gegaan om deze ook te scoren. Deze kon natuurlijk niet missen in onze babyboy zijn jungle kamer.

Het plankje boven de commode heeft mijn vriend zelf gemaakt met een plank van steigerhout en twee zwarte leren riemen. Het geeft een stoer effect en is uniek! Ook met dit eind resultaat ben erg ik erg tevreden, dus kom maar gauw uit mijn buik kleine babyboy

3 gedachtes over “Kamertje van Jada en Foss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s