Vaderdag inspiratie + WIN

Jongens, het is alweer bijna zo ver! Nadat ‘wij’ mama’s hopelijk verwend zijn met een mooie knutsel en een ontbijtje, mogen we nu de paps in het zonnetje zetten. Liefst met een mooie knutsel en bijbehorend versje. Of een tof cadeau die je ‘s avonds op de bank besteld op de iPad. Ik geef je alvast een klein beetje inspiratie.

Verven

Welk kind vindt dit niet leuk? Lekker kliederen met verf, liefst met de handen. Mooie kunst op papier. Koop er een leuke lijst bij en je hebt een echte Picasso om aan de muur te hangen. Een tijdje geleden liet ik Lot buiten een mooie stok zoeken. Uit haar verf tekening knipte ik hartjes en deze hing ik aan de stok. Reuze trots is ze! En het staat ook nog eens leuk!

De klassiekers

Koop een stuk klei en boetseer er samen een peer van. Even verven en tadaaaaa ‘papa je bent een toffe peer’! Of verf een mooie kei ‘papa je bent een kei’. Gaat eeuwen mee en is altijd goed!

Een snoeppot

Hier is papa nogal een snoepkont. Koop een leuke, doorzichtige pot met deksel (action, zeeman, xenos) en plak met lijm op de deksel een diertje ( bijvoorbeeld van de action). Daarna even met wat spuitverf er overheen en je eigen snoeppot is klaar! Vullen met het gewenste snoep en belangrijk, zorgen dat je kind de inhoud niet al op heeft voor 16/6 😉

Voor de klus papa’s

Voor alle handige (en ook wel onhandige) papa’s onder ons is het leuk om een hamer te versieren. Met verf, glitters, steentjes.. alles. Papa heeft nog nooit zo’n mooie hamer gehad. Matthijs kreeg deze al eens via de opvang van Lot. Eventueel kun je ook een emmer beplakken met stickers ‘super papa’. Deze zag ik via Instagram bij liefs van Cindy al voorbij komen, erg leuk!

Leuke mok + WIN

Ook altijd goed is een leuke mok! Na al die slapeloze nachten is papa vast wel toe aan een lekkere kop koffie (of thee) wanneer hij wakker wordt. Via cadeau.nl kun je meerdere leuke mokken bestellen. En wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde mok. Matthijs krijgt een tof gepersonaliseerd exemplaar van ‘definitie papa’. Erg leuk! Zeker om de ‘persoonlijke pinautomaat’ moest ik erg lachen! Ennnn ik mag er zelfs twee aan jullie weggeven! Nòg leuker toch? Kijk even op mijn Instagram hoe je hier kans op maakt. En kijk ook zeker even op de site, waar ook een vaderdag cadeau pagina is met de stoerste cadeaus.

Versje

Als afsluiter is een versje ook altijd leuk! Lot heeft nu een leeftijd waarop ze een eenvoudig versje uit haar hoofd kan leren. Hoe schattig is dat als ze ‘s morgens bij het geven van het cadeautje ook wat liefs zegt? Ik vond deze online en vond ‘m erg leuk (en makkelijk voor peuters te leren omdat hij niet zo lang is)

Je hebt grote papa’s

En ook kleine

Superdunne of

Juist lekker dik

Maar de aller-, aller-,

Allerliefste papa…

DIE HEB IK!

Hopelijk hebben jullie nu wat extra inspiratie voor vaderdag! En doen jullie mee met de leuke winactie? Komend weekend maken we de winnaars al bekend zodat je de mok op tijd binnen hebt voor vaderdag.

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s