Kinderfeets Toybox

Speelgoed… laten we zeggen dat Lot niks tekort komt. Ze is ook zo’n heerkijk rommelkont. Mijn flierefluiter zoals ik vaak zeg. Ze rommelt in haar keukentje, is druk in de weer met bakjes, de inhoud van het ene bakje moet in het andere bakje en zo door. Regelmatig vind ik krijtjes terug in haar laarsjes, staan haar bekertjes als waxinehouders gevuld op tafel, zitten haar auto’s in een tasje of haar knuffels in de pan verstopt.

Heerlijk rommelen, maar ook alleen spelen kan ze goed. Heeft ze vanaf dat ze klein was altijd al gekund. Nu moet ze soms ook, want als ik met Sep bezig ben, heb ik niet altijd tijd om met haar te spelen.

Op de mooie site van kinderfeets was ik op slag verliefd op de gave Toybox! De kleuren en het materiaal (deels bamboe) zijn prachtig en passen in ieder interieur! Laat ik daar nou net een zwak voor hebben, spulletjes die mooi in ons huis passen. Het is een huis van ons als gezin, er mag gespeeld worden maar het hoeft geen complete speelgoedwinkel te zijn.

Lot is dol op haar nieuwe Toybox! Speelgoed kan er in en er weer uit en door de wielen kan ze de Toybox makkelijk door het huis rollen. In haar fantasie was het al een kinderwagen met knuffels, een boekenwagen en gewoon een lekker plekje om zichzelf in te proppen (Jup, met bijna 2,5 past dat nog best 😅)

De naam kinderfeets is een speelse naam voor kinderfiets. Ze hebben zich eerst alleen op kinderfietsen gericht, maar nu zijn nu hun assortiment aan het uitbreiden met andere toffe producten. Alles is eco vriendelijk, handgemaakt en te verkrijgen in meerdere kleuren. Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig geworden naar de producten? Ga dan zeker even naar de website van kinderfeets. Aanrader hoor, zeker ook als verjaardagscadeau!

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s