Lillydoo luiers en doekjes

Een baby èn een peuter betekent in de meeste gevallen bergen luiers en doekjes. In ons geval wel. Bij Lot willen we dit voorjaar / zomer energie in steken om haar zindelijk te krijgen. Sep daarentegen zal nog even in de luiers zitten. En oh my wat een keuze op het gebied van luiers! Iedere winkel heeft wel een eigen merk naast de welbekende pampers. Daarnaast vind ik het ook nog wel een gedoe, al die luiers halen. Peuter mee, baby mee, pakken luiers mee en duimen dat de peuter niet in het gangpad blijft liggen. Zoiets dus, gedoe. Mijn oog viel een tijdje geleden op de luiers van Lillydoo. Één van de voordelen, ze worden thuis bezorgd!

In een hele hippe doos komen de luiers, tevens in hippe designs, binnen. Wauw, het oog wil ook wat en zo wordt verschonen bijna leuk! Lillydoo beloofd extra zachte luiers die dag en nacht voor comfort zorgen. En een ideale pasvorm. Daarnaast zijn de luiers niet op dieren getest en zitten er geen rare toevoegingen in. Je kan kiezen voor een maandbox of zelf een box samenstellen met de juiste maat en design luier. Voordeel: als je baby gegroeid is en de luiers passen niet meer, mogen de ongeopende verpakkingen retour.

Ze hebben 2 soorten billendoekjes, de 99% water variant en de sensitive variant. Ik koos voor de sensitive variant en deze doekjes bevallen erg goed. Ze zijn zacht, parfum-vrij en 100% biologisch afbreekbaar. Ik pak de billendoekjes er ook regelmatig bij voor andere dingen (bijvoorbeeld de chocopasta van Lot’s snoet vegen).

Sep is best een goede plasser dus bij elke voeding verschonen we hem. Dit is nodig bij deze luiers, maar ook bij andere merken. De zachte luiers en doekjes zijn lief voor zijn billetjes. Geen uitslag of rode billen te bekennen. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit, toffe printjes, fijne doekjes en het feit dat het thuis geleverd wordt. Mocht je het eens willen proberen is er gratis een testpakket aan te vragen (10 luiers en 15 doekjes) Je betaald dan alleen de verzendkosten van €3,90. (Je neemt wel een abonnement af dan, wil je dit niet, moet je je na levering van het testpakket even afmelden)

Voor meer informatie kun je kijken of de website van Lillydoo.

EDIT

Lot kan alle luiers hebben en voor haar kopen we bijna altijd kruidvat luiers. Zeer voordelig in grootverpakking. De luiers van Lillidoo zijn in verhouding een stuk duurder. Geen idee of we deze blijven kopen voor Sep. Ze zijn wel echt heel zacht, maar als hij meerdere luiers kan hebben, gaan we ook verder kijken.

Een gedachte over “Lillydoo luiers en doekjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s