Het geboortekaartje van Sep

Één van de leukste dingen bij een zwangerschap is het uitzoeken van een geboortekaartje. Ik kon ook niet wachten om aan de slag te gaan om het perfecte kaartje -voor ons- te ontwerpen. Al snel kwam ik uit bij 4cards.nl, een hippe site met veel aanbod  n mogelijkheid om zelf te ontwerpen.

Op 7 maart 2019 is dan ‘eindelijk’ onze Sep geboren. We wilden het geboortekaartje jongensachtig, maar niet te stoer. En graag ook de kleur blauw samen met wat okergele accenten terug laten komen. Deze kleuren hebben we ook op zijn kamertje gebruikt. Toen ons ontwerp klaar was, hebben we een mooie proefdruk ontvangen op verschillend papier en een paar enveloppen om de kleur te bepalen. We zijn voor oud-Hollands papier gegaan, dit is structuurpapier waar de waterverf mooi tot zijn recht komt. En mooie donkerblauwe enveloppen mèt een sluitzegel.

BBE2D9DF-9F60-4D8C-9789-3026527BD565

2085569E-20BF-4DC0-B284-2675DF6F9F6E

De voorkant van het kaartje hebben we heel clean gehouden, zijn naam en geboortedatum. Op de achterkant de geboortegegevens en ons adres. En een mooie toevoeging namens Lot: ‘Lot is nu grote zus’ met 2 hartjes. De blauwe staat symbool voor Sep en de gouden voor Lot. De hartjes zijn met elkaar verbonden.

20BD9230-576E-43A6-AB7E-E63BD4B65FFC 

Zoals ik al zei vind ik het super om zelf te ontwerpen en daarbij kreeg ik de hulp van Muriël, erg fijn! Maar er is ook genoeg keuze op de site waarbij je alleen je eigen gegevens hoeft toe te voegen. Na het bestellen heb je de kaartjes ook vlot in huis, zodat je ze op de bus kunt doen.

Voor alle kaartjes ga je naar de site van 4cards.nl en ook via Instagram doe je leuke inspiratie op.

Liefs, Marinka 

Deze blogpost bevat een samenwerking 

Een gedachte over “Het geboortekaartje van Sep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s