De laatste weken zwanger + WIN

Jeejte zeg, alweer de allerlaatste weken van m’n zwangerschap! Hoe dan? Ik weet nog zo goed dat we een positieve test in handen hadden. Of de eerste echo, zoooo spannend! Inmiddels zijn we ruim 36 weken opweg en dat is nog minder dan een maand tot de uitgerekende datum! De klossen zijn inmiddels gearriveerd, want het zou zomaar kunnen dat hij zich volgende week al meldt! Liever niet, laat hem nog maar even groeien. En gezien dat ze Lot bij 42 weken hebben gehaald, ga ik er ook niet helemaal vanuit. Maar je weet het niet… 

Afgelopen vrijdag hadden we nog een groei en liggingsecho. Aan mijn buik was tussen 30 en 33 weken geen groei te zien, maar onze frummel lag ook nogal breed. Toch bleek ook op de echo dat deze knul een stukje kleiner is dan zijn zus. Lot woog met de geboorte zo’n 8 pond en deze wordt geschat op 6 pond. Niks mis mee hoor, maar ik had het niet gedacht. Met 36 weken hadden we weer een echo en onze knul is goed gegroeid! Hij wordt nu geschat op zo’n 5 pond en bij 40 weken zo’n 7 pond. Hij lag ook goed, maar nog niet ingedaald.

fb247407-73b1-4d94-9b7d-5ba6c5025b48

Ook hebben we het bevallingsgesprek gehad bij de verloskundige. Veel ‘ooooja’ momentjes. Wanneer je moet bellen, hoe het bevallen kàn gaan. Bij Lot ben in ingeleid en dat hoop ik deze keer over te slaan. Ik heb er niet voor gekozen om een heel bevallingsplan te schrijven. The dad en ik hebben wat dingetjes besproken (ook met de verloskundige) en we weten iets beter wat ons te wachten staat nu. Een tweede keer, welke dingen willen we anders en wat was juist fijn. Toch laten we het ook maar weer op ons afkomen, “go with the flow”…

En verder: een paar weken geleden zouden de mannen de planken etc ophangen op de babykamer, maar ik werd in plaats daarvan verrast met een heuse babyshower! Hoe lief en leuk! Ik was echt heel erg verrast! De planken worden nu volgende week opgehangen. De babykleertjes zijn gewassen, de co-sleeper staat klaar, de box staat klaar en ook heel leuk is deze zwangerschapsketting van Treasured. Het belletje rinkelt leuk en de baby kan het ook horen. Eens wat anders dan het getetter van mijn stem de hele dag. Wist je dat een baby vanaf 20 weken al geluiden buiten de baarmoeder kan horen? En het aventurijn steentje wat ik gekozen heb, is een kalmerende en beschermende steen, dat zorgt voor rust en een goed gevoel. En het staat prachtig! Even een extra bewustwording van het zwanger zijn. Het is toch iedere keer weer een klein wonder dat er in je buik groeit.

c08a669e-2e57-42bb-906e-db09313fc91a

Ook wanneer je nìèt zwanger bent, heeft Treasured prachtige sieraden. Zo heb ik ook een hele mooie geboortesteenketting. Volgens een eeuwenoud legende brengt een sieraad met geboortesteen speciale kracht met zich mee. Ik heb een mooie dubbelde ketting (want baby komt er al bijna aan!) Één plaatje met de L van Lot en een okergeel steentje want ze is in november geboren. En nog een plaatje met de letter …. zeg ik nog even niet! En een paars steentje want hij wordt in februari verwacht! Hij hangt nog heeeeel even thuis in plaats van om mijn nek, iets met een letter dat nog even geheim moet blijven. Maar daarna gaat de ketting om! Zo mooi en lief dat je op deze manier je kinderen bij je draagt. Ze zijn echt mijn grote onvoorwaardelijke liefdes, mijn trots, mijn hart is echt 10 keer groter gegroeid. Soms voel ik me net een leeuwin die altijd over haar kleintjes waakt..  

En dan nu het goede nieuws… jullie kunnen een ketting van Treasured naar keuze winnen! Hoe gaaf is dat?! Je kan kiezen voor een zwangerschapsketting, een geboorteketting, een motherketting of een medaillonketting. Neem even een kijkje op de site om te zien waaruit je allemaal kan kiezen. Ze zijn stuk voor stuk prachtig! 

-Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet en waarom je graag zou willen winnen. 

-Volg @marinkabloemendal en @treasured_jewelry op Instagram

Over precies een week maken wij één winnaar bekend. Veel succes!

Liefs, Marinka en Leonie  

37 gedachtes over “De laatste weken zwanger + WIN

 1. Gelukjes van Maris zegt:

  Oh yesss zeker dat ik verliefd ben op deze prachtige kettingen. Ik zou dan ook graag pronken met zo’n beauty om mijn hals. En lieve Marinka ik eend jou fijne laatste weken en een goede bevalling toe 😘

  X

  Like

 2. Carmen zegt:

  Ik doe heel graag mee zodat ik de geboorte ketting kan winnen met de letter L en maand juni. Ik heb al sinds haar geboorte op zoek naar een ketting met een betekenis van mn dochter. Deze ketting is echt mooi!!

  Like

 3. lianne zegt:

  Wat fijn dat hij gedraaid is en goed gegroeid! Goed om te lezen :).
  Ik vind de ketting met de letter en steentje echt zó mooi! Een prachtige manier om je kind bij je te dragen. Doe graag mee!

  Like

 4. Fauve zegt:

  Wat een leuke blog! Wij zijn zwanger van ons eerste kindje, we verwachten een meisje 💕. Een zwangerschaps ketting van treasured vindt ik dan ook een prachtige aanvulling voor deze zwangerschap, heb veel positieve verhalen gehoord over het dragen van een Zwangerachaps ketting 🤩

  Heel veel succes met de laatste weken van je zwangerschap.

  Like

 5. Mommywood zegt:

  Ik doe zowel op insta als in je blog mee voor de mooie geboorteketting, net zoals op de foto zou ik er dan ook 1 bij kopen, zodat ik zo’n mooie dubbele ketting kan dragen van mijn beide kindjes! I love it!!!

  Like

 6. Joyce zegt:

  Wat fijn dat alles goed was en dat jullie kleine man goed gegroeid is! Genieten van de laatste weekjes samen met trotse lot!🥰
  Ik zou heel graag de geboorte ketting willen winnen met de letter erop van onze kleine man die we verwachten in maart! Wat zou dat mooi zijn☺️ Duimennnnnn

  Like

 7. Brenda zegt:

  Wat een leuke giveaway zo op mijn verjaardag Marinka! Echt prachtige sieraden. Zelf nu 16 weken zwanger, mocht ik winnen ga ik voor de zwangerschapsketting. Het staat je prachtig!
  Geniet er nog van! Ons motto bij iedere zwangerschap is toevallig ook go with the flow, haha. Dan heb je ook geen teleurstellingen.

  X

  Like

 8. Suraya zegt:

  Super leuke winactie die ik vooral mijn lieve icsi vriendinnetje gun. Het was voor ons beide een moeizaam traject, maar het is ons beide gelukt om zwanger te worden. Onze kleine meid is al bijna 4 weken oud en nog even en dan bevalt mijn lieve vriendin in. Hoe leuk zou het zijn als ik haar dan mag verrassen met zo’n mooie geboorteketting!!

  Like

 9. Ruth baumgarten zegt:

  Wauw wat een gave win actie!! Ben momenteel 40 weken zwanger van wondertje nummer 3 en zou graag de geboorte ketting willen winnen.
  Heel veel succes en plezier van al het mooie gevoel in je buik de laatste weekjes !!

  Like

 10. Dorien Wevers zegt:

  Wat een gave actie! In april wordt ons meisje geboren en ik zou heel graag een geboorteketting winnen met haar voorletter erop. Prachtig!
  Veel succes (en geniet van) de laatste weekjes!

  Like

 11. Ramona Blokker zegt:

  Jaaa ook ik wil graag mee doen.. zwanger van ons tweede kindje en hoe mooi zou t zijn om de eerste letter van de namen om mijn nek te hebben hangen. 💖

  Like

 12. Kelly zegt:

  Uhh hell yeah! Super graag! Ik heb momenteel alleen een ketting met de voorletter van mij 1e kindje, nu inmiddels een zoontje erbij en ook hij hoort er natuurlijk bij. Dus hoe gaaf is het al ik een ketting win met beide initialen 😀

  Like

 13. Michella Schuijl Pheijffer zegt:

  Wat een geweldige giveaway! Prachtige sieraden. Ik zou heel graag in een sieraad de naam van ons verloren kindje laten vereeuwigen 🤞🏻😍

  Like

 14. Manouk zegt:

  Leuk om te lezen over je laatste loodjes, ik ben nu ook 36 weken dus t is allemaal erg herkenbaar! Ik ben benieuwd welke letter er op je tweede ketting komt en wat dus de naam van jullie jongetje gaat worden! Ik zou graag ook een geboortekettjng winnen met de letter van ons meisje dat we over een paar weekjes verwachten! Succes met de laatste loodjes!

  Like

 15. Denise zegt:

  Vorige week goede voornemens om het hele huis op te ruimen en dan blijven hangen aan een stellingkast… Dag ketting 😕.

  Vandaar dat ik HEEEEL graag deze ketting wil winnen met initialen van mijn twee monstertjes!

  Like

 16. Maryse (mommy_maryse) zegt:

  Wat schrijf je leuk en open! En wat een mooie foto’s. Net als jij zou ik graag een ketting dragen. Voor/van ons ventje. Dank je wel voor deze kans! 🥰

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s