Minder nieuwe blogposts

Alles gaat goed hier hoor! Maar toch komen er wat minder blogposts online hier. Dat heeft met verschillende dingen te maken. Ik leg ze hieronder even uit.

Zwangerschap: Alles gaat goed. De 20 weken echo is al even geleden en er komt morgen weer een gewone controle aan (27 weken). Ik heb geen klachten. De duizeligheid die ik soms had ik voorbij, benieuwd hoe het met m’n bloeddruk is. Verder voel ik onze frummel 2.0. heeeeel goed bewegen. Volgens mij voel ik het al als ‘ie z’n grote teen wiebelt! Kleine druktemaker is het. Ik slaap goed, voel me goed, ben alleen vaak moe, maar verder dus weinig nieuws te melden. Komt straks wel weer.

63B5494F-C0A6-4705-BF69-E9DB0F328E7F

Verhuizen: Wij hebben sinds 16/11 de sleutel van ons nieuwe huis gekregen! Yay! Er hoeft op-zich niet veel te gebeuren, maar achter de schermen is het toch een hoop geregel. Afspraken met de bank, formulieren invullen en tekenen, intereur ideeën opdoen, nieuwe items alvast kopen, plannen maken, spullen inpakken hier thuis.  En natuurlijk aan de slag in het nieuwe huis; heel veel verven, lakken, behangen, kasten in elkaar zetten, ons ‘oude’ huis inpakken en opruimen. Allemaal niet erg, maar het kost wel tijd. We gaan het komend weekend over en hopelijk komt er daarna wat meer rust. Dan heb ik ook weer mooie nieuwe kamers om te laten zien.

Verjaardag Lot: Ons meisje is jarig geweest! Ik schreef al eerder een blogpost over leuke cadeaus! We hebben het helemaal niet groots gevierd. Maar natuurlijk wel met een regenboogtaart,  cadeautjes, slingers en wat visite!

December: Omdat Lot in november al jarig is en nog ‘klein’, gaan we Sinterklaas niet groots aanpakken. Natuurlijk zijn we naar de intocht geweest (grooooot succes, ze was zo blij), heeft ze haar schoentje gezet en krijgt ze een klein cadeautje erin. We is as we speak chocoladecentjes aan het smikkelen. Maar ik denk dat het volgend jaar nog veel leuker is. Met kerst idem. We hebben met de familie lootjes getrokken. Lekker eten, gezellig samenzijn en… we vieren het in ons nieuwe huis! En met black friday kocht ik een mooie autogarage van Little Dutch voor haar.

Wat kun je dan wèl verwachten op Alotofwords? Als ik wat nieuws te melden heb, komt het online. Zoals ik al noemde: nieuwe kamertjes straks, het recept van Lot’s taart staat online, mijn BF aankopen, misschien een keer een dagje in mijn leven? Verder blijf ik vooral lekker actief op Instagram.

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s