Koopje van oktober

Jeeeeeh, hierbij weer een blogpost in deze koopjes categorie! Ik vind het geweldig om te bestellen bij gave webshops, mooie producten, handgemaakte items, unieke spulletjes.. I just love it! Maar hier groeit helaas geen geldboompje in de tuin en hoewel ik wel een LOT heb, kost dit lot me alleen maar geld. Hopelijk inspireer ik jullie met deze blogs dat je superleuke items kan scoren voor een prikkie!  

2BB3ED6C-9DFD-441C-A277-8FC61E3D50F9Laatst fietste ik langs de wibra en besloot ik spontaan even naar binnen te wippen. Tegenwoordig hoef ik niet alleen naar de meidenkleding en accessoires te kijken, maar struin ik ook de jongenskleding af. Hoe leuk!!

Met ruim 23 weken zwanger heb ik nog niet eens heel veel in huis gehaald. We gaan eerst nog verhuizen en dan komt de rest wel. Uiteraard kunnen veel items van Lot ook door naar frummel 2.0. De box, commode, ledikant, kinderwagen en meer. Dat hoeven we allemaal niet meer aan te schaffen.

Toch kan ik het soms niet laten toch wat leuks te bestellen of kopen. Zoals dit leuke en lieve shirtje! Van de wibra dus, voor €3.49!

D1682C5B-3B71-4605-AF93-4C8AE47E6231

C9FCD9ED-4675-4247-8285-57184D98E5A7

Ik hou van de kleur, de streepjes en de lieve tijgerkoppen! Lot was er ook ‘wild’ van! Sorry kind, kleine baby-maatjes pas je niet meer 😅

Hebben jullie ook een goede budget topper?

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s