Kamertje van Zara

Mijn naam is Deborah, 22 jaar oud. Ik ben een afgestudeerd maatschappelijk werker en momenteel werk ik op een afdeling met dementerende ouderen.

Ik ben single mama van Zara Victoria, ze is nu 18 maanden! Samen wonen we in een klein huisje in geertruidenberg.  We hebben 2 katten, James en Scottie.

 

Nadat mijn ex partner onze relatie verbrak in maart van dit jaar had ik al heel snel een huisje gevonden. Superfijn natuurlijk! Het is een benedenwoning mét tuintje en helemaal mijn stijl. Het huisje heeft een gekke indeling, je komt binnen in de huiskamer en gaat dan via en suite deuren naar de slaapkamer.

D14B6484-0929-402A-9167-0458F3D18377

En vanuit daar naar de keuken en badkamer. Omdat het huisje maar 1 slaapkamer had hebben we voor Zara een gipsen wandje gemaakt met een harmonica deurtje. Inprincipe kan ze nog steeds alles horen maar ze heeft wel haar eigen ruimte. Het enige nadeel is dat het kamertje ( en de mijne ook) vrij donker is.

Echter slaapt ze er alleen in dus is dat ook geen grote ramp. Door het hele huis heen heeft ze hoekjes met speelgoed, in de keuken heeft ze zelf ook een keukentje en in mijn / onze slaapkamer een speelkleed met een bureautje. Hier wil ik graag nog een stuva opberg systeem met blad erover heen. Druk bezig om dit op te leuken dus! In de huiskamer heeft ze een grote ( ingebouwde) kast waar al haar speelgoed in staat. Ideaal!

40396A25-6D39-42D3-9FC8-45BF5E41DBB6

 

In haar kamertje heeft ze haar ledikantje en een ladekast. Meer past er niet in. Het is nu nog vrij roze aangekleed voor mijn doen. De rest van het huis is redelijk industriël en donker. Maar het kan heel goed dat volgende maand haar kamer weer heel anders eruit ziet hoor!

146F7F3A-1B69-456E-A0D0-5BB97B46E84C

Het enige wat we nu nog moeten doen is de tuin! Dan kan ze er komende zomer lekker spelen.

 

Met een beetje geluk kunnen we eind volgend jaar een huisje kopen / huren samen. Dat zou ik persoonlijk fijn vinden, ik ben gek op dit huis en het voelt echt als thuis. Maar ik mis wel een echte slaapkamer voor Zara. Daarnaast moet iedereen door mijn kamer om naar de keuken of badkamer te kunnen. Voor Zara naar de basisschool gaat zou ik dan ook graag groter wonen! Voor nu genieten we enorm met zijn tweetjes in ons meisjespaleis.
Je kunt ons volgen op  @hetmeisjespaleis

Liefs,

Deborah en Zara

2 gedachtes over “Kamertje van Zara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s