Kamertje van Maeve

Hi! Ik ben Robin, mama van Maeve overmorgen alweer 2 jaar en 36 weken zwanger van baby broertje. Ik woon samen met mijn vriend en Maeve in het altijd gezellige Brabant. Ik werk een paar uur in de kinderopvang en zorg voor Maeve. Verder vind ik het erg leuk om te bloggen en instagrammen in mijn vrije tijd. Je kunt me vinden op www.thepastelsuitcase.com en op Instagram @thepastelsuitcase

AC7581C4-CAD2-4C32-A313-026CA9CC274D

Maeve heeft onlangs een nieuwe, grotere kamer gekregen omdat baby broertje haar oude kamertje krijgt. Dit vond ik natuurlijk helemaal niet erg want nu kon ik twee kamertjes opnieuw gaan inrichten.

7C7D19D1-9785-49C8-B0D5-07131E5621D6

 Het thema voor Maeve haar kamertje is een witte basis met roze en gouden accenten. Verder wilde ik een mooi behang als eye-catcher voor achter de commode. Als je de basis wit of rustig houdt kun je altijd de accessoires nog veranderen en dan heb je meteen een hele andere kamer.

4B9D84B2-E828-49C9-B8F5-8A7B5E3A1C93

Maeve is bijna 2 maar slaapt nog in haar Ikea ledikantje want ik merk dat ze nog niet toe is aan een peuterbedje. Zeker nu baby broertje bijna komt laten we het eventjes zo. Anders kunnen we er s’nachts nog vaker uit. Het leuke hemeltje komt van       SøstreneGrene ze hadden hem ook in het licht blauw. Deze prachtige dromenvanger kochten we afgelopen zomer op Ibiza dit in combinatie met de gouden sterren slinger van Lidor geeft net wat extra’s aan het bedje.

8ACBFAD6-BC9E-41A3-86B4-F400A4557015

De speelgoed kist achter haar bed gebruiken we momenteel voor het opbergen van extra luiers en luier doekjes en komt van de kringloop. Daar boven op staat een hele toffe mand met leuke pompons en een wit kussen met gouden stipjes beide van de Kwantum. De leuke slinger komt van de Hema en kostte maar een paar euro. Deze hebben ze ook in andere leuke kleurtjes.

53187B26-6922-49F5-BE68-DAB1B633F726

Zo blij ben ik met dit hoekje! Het plankje met de gouden dragers komt van de Karwei en maakte deze kale muur net wat specialer. Ik heb er mijn favoriete accessoires op staan zoals de naamblokken van HipenHout, het roze paardje komt van Ikea, de ananas en de spiegel zijn van Kwantum.

175C9DFE-4765-49BC-B94F-76D7D42EA848

583979C7-210B-4312-B610-60A7D4EE28B8

Deze leuke persoonlijke poster met de naam van je kindje, de geboorte datum en haar sterrenbeeld komt van de webshop Forest&Bear.

E31C31BE-390D-4FBE-AEF8-4C02B4983780

Ik ben helemaal verliefd op dit kledingrekje. Hier hang ik outfitjes klaar of mijn favoriete items. Hij komt van de webshop Alette Kantini. 

Processed with VSCO with 6 preset

Als laatste de eye-catcher muur met de commode. Toen Maeve voor het eerst de muur zag ging ze aan alle diertjes zitten en kon ze haar ogen niet geloven. Ik vind het heel tof dat dit net wat stoerder is en een mooie tegenhanger is voor de andere kant van de kamer. Wel komt het roze terug in het behang zodat het er goed bij past. De commode is een ladekast van Ikea met knopjes van de Xenos. Het mandje waar wel haar luiers, luierdoekjes en crème in bewaren komt van Action. De roze gordijnen zijn trouwens van de Leen Bakker.

Liefs Robin

Een gedachte over “Kamertje van Maeve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s