20 weken zwanger

Ik ben inmiddels alweer 20 weken zwanger, 20+2 om precies te zijn. Gewoon alweer op de helft, woooh! Tijd voor een update.

Morgenmiddag hebben we de 20 weken echo en echt ik vind het retespannend. De verloskundigepraktijk wilde eerste de echo nog een week later zetten (bij 21+4), maar dit wilde ik echt niet. Zo lang wachten. Nu is ‘ie nog een klein stukje naar voren gezet want Matthijs is vanaf dinsdag een week van huis. We hebben ‘m nu dus morgen! En ja, ik vind het spannend! Net zo spannend als de vorige keer? Ik denk het wel… of misschien nog wel spannender! Ik wéét immers hoe het is om een gezond kindje te hebben. Dat is alles behalve vanzelfsprekend. Ja ik was in één keer zwanger, ja ik voel me goed en nee.. ik neem dit niet voor lief. Baby’s zijn echt kleine wondertjes en onze frummel is er daar één van. Hij is zo welkom! Sturen jullie een beetje extra liefde naar Zutphen morgenmiddag? Ik heb ook wel weer zin om morgen even te spieken hoor, blijven mooie momentjes!

D9B47062-3079-45B6-A09E-8F14DA1BD121

En verder: 

– Ik voel onze frummel elke dag, meerdere keren op een dag. Mijn buik gaat al een week of 2 op en neer als hij aan het trappelen is en Matthijs en Lot kunnen het dus ook al voelen! 

– Ik groei, ik groei ik groei… voel me soms net zo’n olifant al! En ik heb nog 20 weken te gaan!

– Mijn bloeddruk is steeds erg laag waardoor ik vaak wat duizelig en licht in mijn hoofd was.. sneller moe ook eind van de dag. Maaar…. bij 17 weken was deze iets omhoog gegaan dus wie weer nu ook wel. Ik heb er de laatste weken in ieder geval minder last van.

– Ik heb nog nauwelijks wat geshopt! Wat kleine dingetjes… dus jongensmama’s wat hebben jullie in de aanbieding of leuke tips waar ik kan shoppen?

– We hebben een pretecho gehad en daaruit blijkt dat wij een jongetje krijgen! Ik ben heel benieuwd of ‘ie er morgen nog steeds zit! Denk het wel hoor… was wel duidelijk te zien de vorige keer!

C2E4BD5F-3CB3-446B-B70A-CDD656D83662

– Aaaaallls we een goede echo hebben, gaan we heeeeeeel veel kleertjes en items van Lot op mijn verkoop account. Volg je me al op Lots_closet_sale ?

– We hadden ons huis te koop staan en deze aaa binnen een week verkocht, Wohooo! Nu dan ook officieel ennn.. per half November krijgen we de sleutel van ons mooie nieuwe huis! Dan richten we ook een mooie babykamer in! Ik weet al hoe de babykamer er ongeveer uit gaat zien! De co-sleeper hebben we al gekocht en ook het grote bed voor Lot staat nieuw op zolder te wachten op het nieuwe huis.

-Over een maand en 3 dagen wordt Lot 2!

Jullie horen morgen van me na de echo!

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s