Hiep hiep HOERA! A Lot Of Words is één jaar!

A Lot Of Words bestaat gewoon alweer één jaar! Wohoooo, happy birthday to my blog! Hoe tof is het dat ik een jaar geleden begon met bloggen, zomaar voor de leuk, hobby, van me af schrijven over #momlife. Geen idee of ik alleen voor de buurvrouw en mijn moeder zou schrijven, of dat er überhaupt anderen geïnteresseerd zouden zijn. Het antwoord is: JA! Dankzij al jullie lieve en leuke reacties is het zo leuk om te blijven schrijven. Een stukje herkenning, inspiratie delen en gewoon ideeën opdoen. Met een kind is het leven in ieder geval nooit saai.

Even wat cijfertjes op een rijtje:

Aantal blogberichten: 104 

De meest gelezen blog: Yay, Lot krijgt een… 

Unieke bezoekers: 18.723

Page views: 46.643

CDB53224-DEC8-452D-A829-E829B710FB93

Dank dank dank voor al jullie support, reacties en het bezoeken van mijn blog! Ennn, omdat er bij een verjaardag traktaties horen… heb ik in samenwerking met een aantal geweldige shops een superleuke winactie op mijn Instagram! Oktober = winmaand! Elke maandag en woensdag startend vanaf vandaag komt er een hele mooie shop in de spotlight mèt winactie! En elke zondag ga ik bij de desbetreffende shop een winnaar loten! Wàt je precies kan winnen hou ik nog even als verrassing, maar volg me op Instagram om niks te missen! 

Dit zijn de deelnemende shops (klik op de naam van de shop om direct naar de website te gaan): 

Little Chipmunks: Een prachtige shop waarbij Helen àlles zelf maakt. Een shop met mooie items van goede kwaliteit. Ennn… de AW ‘18 collectie is net uit, met prachtige kleuren en printjes. Zeker de moeite waard om gauw online te kijken. Lot is dol op haar kleding, het staat tof en het zit heerlijk. IG: @little_chipmipunks_

4FE42331-ED5E-48A7-9DB5-FA807B1616B5

Jibbejebba: Elke kinderkamer of plekje in huis is op te leuken met een gaaf handgemaakt punnikwoord. Annelieke maakt nog veel meer moois om je huis, of taart of haren (van je dochter) op te leuken. IG: @jibbejebba

Irmadammekes: Irma is een tekentalent. Ze tekent geweldig leuke poppetjes op… ja op wat niet? In de shop zie je kaarten, broodplankjes, opbergzakken, huisnummerbordjes, servies en nog veeeeeel meer! En ze maakt items in opdracht gepersonaliseerd. Gauw kijken dus. IG: @Irmadammekes.nl

Mink&Moon: Een shop waarbij ik zou willen dat er een geldboompje in mijn tuin groeide… zeker met frummel 2.0 in mijn buik wil ik mijn maandsalaris er wel uitgeven. Ze hebben speelgoed, kleding, verzorging en nu ook zelfgemaakt babyspeelgoed en sieraden. Allemaal hippe musthaves. IG: @mink_en_moon

Poldermuts: Deze leuke mede-juf is supercreatief! Ze maakt stoere armbanden, (gevlochten) haarbandjes en winterse mutsen. Lot heeft de roze en oooo wat staat het haar lief en leuk! Maar ook voor de boys maakt ze stoere mutsen in bijvoorbeeld grijs en groen. Laat de herfst maar komen! IG: @birgit.poldermuts 

1AC8D34F-10F9-427E-9B74-D283EB73267B

Mommies & Miracles: Ik ben verliefd op de style van Anna! Lief, clean, rustig en veel hout! In haar webshop shop je handige en gepersonaliseerde koffers, spaarpotten, t-shirts, speelgoed, muurstickers en meer. En ze is zelf een schat van een mens! IG: @mommiesandmiracles

64F25CC7-8B44-4F1D-97FD-32CDF3EFCBF3

 

K2 Store: Krissi is één van een tweeling, vandaar de naam! Ze  heeft in no time een geweldige en succesvolle online kledingwinkel opgezet. Ook vind je er lifestyle items. Ik ben verliefd op de vrolijke, gave printjes. De kleding is nèt wat anders en daar hou ik van! Tikkeltje eigenwijs, net zoals onze kids. IG: @k2storenl

Studio demico: Deze hardwerkende mama heeft een grote webshop. Invulboeken, mijlpaalkaarten, posters maar ook fotoboeken en tassen vind je in haar webshop! Veelal in stoere grijstinten of mint òf roze! Ik hou er zo van! IG: @studiodemico. 

9881003D-5701-4BA4-811E-9967BE3C8303

Wat een gave shops he? Ik weet zeker dat jullie nieuwsgierig zijn naar alles wat je kunt winnen deze maand… beloofd, het is echt meer dan de moeite waard en ik denk dat ik zelf ook mee ga doen 😅 #okegrapje! Vanavond komt al meteen de eerste winactie online! En daarna elke maandag en woensdag, wohoooo! En dat is geen grapje! 

Liefs, Marinka 

  

Een gedachte over “Hiep hiep HOERA! A Lot Of Words is één jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s