Logeren

Hier gaat Lot vrij weinig uit logeren. En met vrij weinig bedoel ik zelden tot bijna nooit. Ze is 22 maanden en is afgelopen nacht voor de tweede keer uit logeren gegaan. Met 11 maanden heeft ze een nachtje bij m’n ouders geslapen en nu voor het eerst bij mijn schoonouders. Waarom gaat ze eigenlijk zo weinig logeren? 

Ik denk….. weet dat ik haar graag bij me heb. De laatste nachten is ze regelmatig één of meerdere keren wakker en roept dan om ‘mamaaaa’. Even een knuffel met haar warme lijfje tegen me aan gedrukt, een kusje en haar zachte blonde haartjes die kriebelen in mijn gezicht. Ondanks dat ik echt liever de nacht doorslaap, zijn die wel hele fijne momentjes. Of ‘s morgens als ze wakker wordt en we horen haar gezellig babbelen en zingen in bed. Daarnaast zijn Matthijs en ik allebei niet van die feestgangers. Verjaardagen zijn vaak overdag en iedereen vindt het maar al te gezellig als onze spring in ‘t veld mee gaat.

8D2DD679-E392-4143-8BE0-AAC65337B82F

Toch is een nachtje zonder stiekem best lekker voor een keer. Waarschijnlijk zijn we net zo vroeg wakker als anders, alleen kunnen we ons nog een keer omdraaien. En fijn samen uit eten geweest, komt er ook veeeeeel te weinig van! 

Zowel bij mijn ouders als mij mijn schoonouders heeft Lot een eigen kamertje. Helemaal hip ingericht. Vandaag laat ik jullie het logeerkamertje van Lot zien, bij mijn schoonouders. Helemaal ingericht door tante Carmen die los is gegaan met online shoppen.

EDB08D34-FA1B-47B4-B544-F8B69732DD54

Ledikant: Ikea

FA1B75D2-FF9C-4AF4-9EC7-D872B78889CDHanglamp veren: Vitra / dierenkoppen: Kidsdepot.

92C4BEBD-A6BD-4427-ABE3-9E139EBAA641Speeldeken: Sissy-Boy

Kussen Alpaca: H&M home / kussen gitaar: Sissy-Boy / kussen franjes: Action

3838E201-BE1E-4572-AE6C-0AA1352BFA6FFotolijst: Sissy-Boy met een Hema fotoafdruk van opa en oma met Faya en Lot aan het wandelen in Velswijk. Vilten zebra: Sissy-Boy

A742B076-9CBA-4E16-AA0D-845E2BD43B6A

Zeegras mandje zwart: H&M home / Vilten Flamingo: Sissy-Boy / Verzorging: Naïf (Laten opa en oma nou nèt een nieuwe badkamer hebben met een heeeeeeel groot (zwem)bad!

9D2FE63C-5A56-482F-87B8-952F3B8E0CD0.jpegLampje zwaan: Lapin & me 

Nu ga ik heeeeeel erg genieten van een douche alleen en daarna sprint ik naar de auto om ons lieve meisje om te halen en helemaal plat te knuffelen, doei!

Liefs, Marinka

 

3 gedachtes over “Logeren

  1. Margje Visser zegt:

    Ik snap het helemaal van dat logeren. Amber is van dezelfde leeftijd als Lot en is ook zelden uit logeren geweest. Maar twee keer in 21 maanden. Bij mijn oudste dochter gebeurde dat veel vaker, toen was ik ook tien jaar jonger en had meer behoefte om eens uit te gaan. Zelfs een keer een weekje met z`n 2en op vakantie geweest zonder haar (ze was toen 16 maanden). Wat heb ik gehuild toen pake en beppe met haar op schiphol stonden om ons weer op te halen. Zou dat nu echt nooit weer doen!
    Heeft Lot toch maar mooi een keer in beide kamertjes geslapen 🙂
    Liefs Margje

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s