Kamertje van Milou

Hoi! Ik ben Melissa, 23 jaar en mama van Milou Feline (8 maanden). Samen met mijn vriend wonen we in een eengezinswoning in Spaarndam. Ik werk als klantenservicemedewerker bij een drinkwaterbedrijf. Voorheen was ik eigenaresse van een webshop in baby- en kinderproducten. Deze heb ik helaas moeten verkopen tijdens de zwangerschap. Voor de webshop had ik al een kamertje ingericht als babykamer om productfoto’s te kunnen maken.

 

A3F2E135-04F5-43BF-BBF1-D98E7615234B.png
De eerste weken van de zwangerschap liepen prima. Op de 16 weken echo kwamen we er achter dat er iets niet goed was met ons kindje. Na een paar onderzoeken bleek dat ons kindje een tumor had.. Het was niet duidelijk wat voor gevolgen dit zou hebben. De artsen konden hierdoor ook niet zien wat voor geslacht het kindje was. Om toch de hoop erin te houden heb ik er voor gekozen om het kamertje wat we al hadden verder in te richten. Ik ben dol op de kleur okergeel dus dat was al een makkelijke keuze! De muur werd dus okergeel. Het mooie bedje van underlayment(dertigzes) had ik al en daar vanuit ben ik verder gaan inrichten.
Het wolken wandplankje van Puurrbymonique en de houten slinger van woodnkids pastten echt perfect bij het ledikantje.
ED6C1453-7F8A-491B-8489-ECAC33A4F8DE

Ik ben dol op dieren en wou dus ook een ‘dierenthema’ terug laten komen in het kamertje. Deze 2 dierenposters hebben een plekje gekregen boven de ledikant.

 

4B78EA91-B92C-4763-83C5-E1CC7228CE28

De andere kant van het kamertje is nog niet helemaal ‘af’. Door de hectiek in de zwangerschap en na de geboorte hebben we nog niet echt de tijd gehad om het helemaal naar onze wens af te maken. In de toekomst komt er een nieuwe commode wat beter bij het bedje past.

Wil je ons verhaal blijven volgen? En lijkt het je leuk om te weten hoe het nu gaat met Milou? Volg ons dan op @mamavanmiloufeline_

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s