Cadeaus 2 jarige

Hieperdepiep hoeraaaa….! Je mini wordt bijna 2 jaar! Wat een mooie mijlpaal is dat weer, een tweede verjaardag van je kindje. Dan ben je dus gewoon al 2 jaar ouder en ook zelf 2 jaar ouder (sorry!) 2 jaar geleden dat je baby’tje geboren werd.. en al 2 jaar de mooiste taak van de wereld! Over precies 60 dagen wordt onze Lot 2. Ik had al wel wat cadeau ideeën, maar wat extra inspiratie kon ik wel gebruiken. Hier wat tips, in allerlei prijsklasse, op een rijtje.

De wobbel! Het lijkt me zo’n leuk speelgoed dat ze op allerlei manieren kan gebruiken! Het prikkelt de fantasie enorm.

Een hippe loopfiets. Lot speelt ontzettend graag buiten. We hebben nog zo’n mega goedkoop, gekleurd fietsje van de action. Die ze overigens helemaal geweldig vindt. Een mooie fiets van veloretti of banwood zal ze vast super vinden!

Ook leuk voor buiten: een glijbaan! Hoe tof als het lekker weer is en ze glijden zo het water in? Maar ook voor binnen zijn er prachtige glijbanen te koop! Zoals deze van jupiduu of deze van maxx.

Lot is dol op springen en ze is vast niet de enige. Een trampoline is ook geweldig in de tuin!

Een keukentje. Deze heeft Lot gekregen toen ze 1 werd. Mocht je kindje nog geen keukentje hebben en je twijfelt, echt doen! Er wordt hier elke dag met veel plezier mee gespeeld! Wij hebben toen de asseccoiris (pannen, taart, groente en fruit etc) aan de visite gevraagd! Ennn, zeker het bekende Ikea keukentje is leuk te ‘pimpen’ naar je eigen smaak.

Een Micro mini step. Dit ken ik zelf nog niet, maar de mama’s met wat oudere kinderen wel. Schijnt er leuk te zijn!

Grimms regenboog. Je kunt er torens mee bouwen, evenwicht mee oefenen, tunnels bouwen en meer. Heerlijk fantasierijk speelgoed.

Mocht je een kindje hebben dat gek is op poppen, is dat ook een leuk idee! Vraag je de visite om de adseccoies! Of een mooie poppenwagen voor de pop.

Of je koopt / maakt een mooi poppenhuis! Tegenwoordig heb je zoveel mooie shops om een poppenhuis helemaal in te richten. Je kan ook tweedehands een huis kopen en deze opknappen. Als je gaat vervend en behangen zie je dat niet meer terug.

Duplo blijft ook altijd leuk! De boerderij, dierentuin, familiehuis, graafmachine en nog veel meer.

Lot kreeg van tante Carmen en oom Nick zomaar een leuk  cadeautje laatst! Kleuren met water van SES.

D3610AFB-743B-48AC-A49F-BE156A92116A

Dan zijn er nog allerlei andere leuke cadeaus om te geven of vragen.

knutsel spullen / kleurboeken, stempels, knutselspullem, spelletjes (zoals kleurentorentje, tegenstellingen, vormen en kleuren, memory, domino, djeco puzzels) klei van playdoh, kenetisch zand, (voorlees)boeken, magisch tekenbord, verkleedkleding, muziekinstrumenten, Pyjama, paraplu, regenlaarsjes, en voor Lot eventueel aankleding voor haar nieuwe peuterkamer.

Zooooo, een hele lijst vol inspiratie hè?! Heb je nog aanvullingen, hoor ik het graag!

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s