YAY! Lot krijgt een…

Joeeeee wat was het weer leuk en spannend gisteren! We hadden een pretecho gepland staan om te zien of Lot een broertje of zusje krijgt. Maakt natuurlijk helemaal niks uit, lekker belangrijk, maaarrr…. wel heeeeeeel erg leuk om te weten!

Bij Lot dacht ik dat ze een jongen zou zijn en Matthijs dacht aan een meisje! Kreeg de man toch mooi gelijk 😉 Deze keer denken we er net zo over haha! Al twijfel ik enorm sinds de termijnecho. Onze frummel liet zich niet meten en we moesten een paar dagen later terugkomen. Lot liet zich de eerste keer ook niet meten. Iets met dezelfde genen…

A8CB61E8-1B0F-4A70-B817-757C41537AC2

Bij de pretecho van Lot zijn mijn ouders mee geweest en deze keer gingen de ouders van Matthijs mee. En Lot natuurlijk ook! Zo gezellig samen in de auto op naar de echoscopist die ons zou vertellen wat er nu in mijn buik groeit!

Op Instagram vroeg ik via een POLL hoe jullie erover dachten. 48% gaat voor een jongen en 52% voor een meisje! Mijn ouders zaten in team blauw en mijn schoonouders in team roze.

Dan is het nù tijd voor de grote kleine onthulling… Wij zijn in verwachting van een….. jongen 💙 

B4E679C0-B315-4D7F-9C69-99B5083DCCE0

HOE leuk is dat?! Nogmaals, de uitslag had me niks uit gemaakt… maar wauw!! Wat een feest! Het leukste meisje op de wereld wordt grote zus van een lief klein broertje! 💙

Ik voel me trouwens nog goed! Soms wat duizelig vanwege m’n laaaaage bloeddruk. Verder prima! Op naar de 20 weken echo!

4C280427-E71F-4B26-8EBB-B4550667E9B4

 

6 gedachtes over “YAY! Lot krijgt een…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s