Kastje van Ezra

He hallo, Ik ben Bernice (28), de mama van Ezra (dik 3,5) en Nora (8 maanden). Vandaag neem ik je mee met een kijkje in de kast van onze stoere peuter Ezra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAShirtje ; Zara

Look
Mijn man en ik houden wel van een beetje stoere uitstraling. Oversized shirt, sneakers, skinny jeans, ja dat is wel een beetje de look die Ezra draagt. Door zijn smalle bouw (heeft hij van z’n vader 😉 kan hij die oversized shirts erg goed hebben en vind ik dat vaak nog stoerder staan dan een aangesloten shirt. Skinny jeans hebben we eigenlijk altijd van de Zara, omdat die mooi smal vallen. Zelf dragen we vaak allstars of vans en die vind ik Ezra dan eigenlijk ook het leukste staan.
Deze zomer kochten voor het eerst witte adidasjes en ook die stonden gelijk leuk onder z’n zomershorts.
Hoeveel schoenen hebben jullie eigenlijk voor je kinderen? Ze groeien zo ontzettend snel. Deze zomer had hij eigenlijk maar 3 paar schoenen. Een paar sneakers, sandalen en laarsjes. Dit was eigenlijk wel gewoon genoeg. Waar ik vorige jaren veel meer paar had, ben ik aan het proberen om te minderen. Ook nog beter voor je portemonee 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
schoenen: Birkenstock / adidas / Bergstein / sjaal: Mingo

Merken
Oh boy, wat zijn er veel leuke merken. Ik hoor regelmatig, voor meisjes is er echt zoveel meer leuks te krijgen dan voor jongens. En ja, dat is wel een beetje waar, maar voor jongen is er ook zo ontzettend veel leuks. Je moet alleen goed zoeken naar de juiste items. Ik kan echt uren het internet afstruinen voor de leukste koopjes, mooiste merken, maar ook in een stenen winkel shoppen vind ik wel eens fijn. Gewoon gelijk kunnen zien wat de kwaliteit is en het materiaal te voelen.

Dankzij fb ben ik in contact gekomen met een groep waar ze wat meer exclusievere merken tweedehands aanbieden. Maar phoe daar zitten me toch een hoop leuke dingen bij. Je portemonnee wordt er niet altijd blij van, maar dankzij die groep en het volgen van die merken op instagram ben ik me er wel een stuk bewuster van geworden dat je niet veel kleding nodig hebt, maar de juiste kleding goed moet combineren waardoor je van elke outfit weer blij wordt. En hands up voor de sale periode. Daar kun je zulke leuke items scoren voor een mooie prijs. Maakt mij dan echt niet uit dat hij niet het nieuwste van het nieuwste aan heeft. En tweedehands van iemand onvernemen is juist nog bewuster en beter dan alleen maar nieuwe kleren kopen.

Dit is nu wel een beetje mijn doel… `Minder kleding, maar mooiere en meer verantwoorde kleding waar we echt blij van worden´. Een soort capsule wardrobe (25 stuk in totaal). Dat gaat mij niet echt lukken, maar het streven om minder te kopen en betere kwaliteit, die dus mooier blijft en eventueel nog goed door te verkopen is is wel een mooi streven voor de toekomst en het milieu.

Zo en nu dan even een kijkje in die kast 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERALinker stapel korte mouwen shirts v.b.n.b: Zara, Lindex, 2x Mini Rodini, Zara, Esprit, Mini Rodini. En de rechterkant lange mouwen v.b.n.b: Zara, Mini Rodini, Zara, Lindex, Smafolk, Lindex, Smafolk en H&M.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
vesten: (D. Grijs) Repose Amsterdam, (Geel) Mingo zomercollectie, (zwart met leeuwen) Lindex, (L. Grijs) H&M.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Småfolk shirts

Van mingo worden we zoo blij. Heerlijke basics, die ideaal te mixen zijn met alle andere merken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dav
Mingo vest en legging, Mini Rodini shirt wasberen

In oktober gaan we nog lekker 2 weken naar de zon, dus de mix van zomer en winterkleren gaan zeker de koffer in. Een lekkere short met trui voor de frisse avonden. Ik zie ezra al lopen op z’n sandaaltjes/slippers en petje op. Heerlijk..

9161E70A-2EEE-419C-92D3-0A7D12DEC1E2Little Hedonist sweater met short (B’gosh) en slippers (Havaena’s)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zwembroek: van Lindex met mini skateboard
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mingo singlet, zara ijsjes short
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Grijs vest van Repose Amsterdam (salescore), short River Island, t-shirt Zara en schoenen Adidas.

Ik heb gemerkt dat Ezra niet zo heel kritisch is, maar het belangrijkste vind ik en hij ook denk ik dat het lekker en relax moet zitten. Kleding waar lekker in gespeeld kan worden en soepel valt.

Hieronder onze favoriete sweaters voor de winter. Er mag er nog wel eentje bij, maar het is helemaal niet gek om een wishlist te hebben denk ik. In Oktober met de kinderbijslag maar eens even kijken wat er nog bij kan. Hele dikke kabeltruien komen er waarschijnlijk niet in, want we hebben echt een klein kacheltje in huis, haha.

ECEDF137-F414-4B63-98FB-8F278BB29A21
V.l.n.r. : Little Hedonist, One We Like, Mini Rodini en Mingo
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater One we Like

Dat was hem weer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en geïnspireerd zijn om lekker te mixen en nieuwe merken hebben ontdekt.

Lieve groetjes mama Bernice en Ezra.

2 gedachtes over “Kastje van Ezra

  1. Hananjah zegt:

    Superleuk om te zien! Wat een stoere outfits en gave stijl heb je toch!
    Lindex is hier ook favoriet. Het is Zweeds, maar je kunt gewoon vanuit Nederland bestellen en hebt daardoor vaak net even andere items dan normaal. Super kwaliteit en fijne prijzen, die net als de merken die Ezra veel draagt ook weer mooi naar een tweede kunnen of zelfs nog een derde of vierde door ze te verkopen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s