Wachten op de volgende controle

Enerzijds vliegt de tijd voorbij, anderzijds duurt het eeuwen voordat er weer een check is bij de verloskundige. Bij 11.4 hadden wij de termijnecho en bij 16 weken een gewone controle. Ik heb tussentijds gebeld of ik al even wat eerder naar het hartje mag luisteren. Ik vertrouw erop dat alles goed is, maar het is toch wel heel fijn.

D5C2C48E-9A22-4004-922C-DB6D33D57E89

Ik voel me erg goed. Heb alle energie, niet misselijk, moe of ergens anders last van. Je kan er alleen niet echt meer omheen dat ik zwanger ben. Na de zomervakantie ben ik op een andere school gaan werken en de eerste dag kon ik het goede nieuws al vertellen. Dat vond ik wel even spannend hoor! Ik ben daar net nieuw en dan meteen dit. Zo’n baby laat zich ook niet helemaal plannen he? Er werd gelukkig heeeeel positief en leuk gereageerd!

95560753-12FA-4249-BAED-05667C268EDE

Foto buik: 12 weken zwanger 

wij hebben ervoor gekozen om de nipt-test af te nemen en deze uitslag kwam met een goed resultaat terug. Ik heb me hier niet zo druk om gemaakt, maar het is toch wel fijn hoor. Kan dat weer uit mijn hoofd.

We hebben over een paar uur de 16 weken controle, toch wel weer fijn hoor! Even naar de ‘boem boem’ (aldus Lot) van onze kleine frummel luisteren. En benieuwd hoe het met m’n bloeddruk is. Deze is steeds laag en dit voel ik ook wel. Ben wat sneller duizelig. Dit had ik bij Lot net zo. Oh en over 3 dagen hebben wij een pretecho gepland staan! Dan weten we of ze een broertje of een zusje krijgt! Leuuheuuuk!

Liefs, Marinka

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s