8 weken zwanger

Inmiddels al en ook weer ‘pas’ 8 weken onderweg. Een paar weken geleden belde ik onze verloskundige om een afspraak in te plannen. Ze maken nu ook vroege echo’s..of ik dat wilde. Nou, ik wel. De eerste prille weken van de zwangerschap lijken eeuwig te duren. Je weet dat je zwanger bent, maar je voelt nog geen baby’tje. 

Maandag 9 juli was het dan zover, de ontmoeting met onze frummel 2.0! We moesten lang wachten omdat de afspraak voor ons uitliep. Gelukkig is zo’n echo helemaal niet spannend en hoefde ik niet naar de w.c. 😉 Maar eenmaal onze frummel 2.0 in beeld maakt dat allemaal niks meer uit. Een klein vlekje van 1.1 cm nog, maar met een mooi kloppend hartje! We krijgen gewoon een 2e kindje, wauw!!

E6D85A36-F151-41BE-B4D6-AD193205BC3D

Dezelfde avond hebben we het nieuws aan onze ouders en broer/zus vertelt. Helemaal enthousiast, wild, emotioneel en blij waren ze! Op vrijdag 3/8 hebben we de eerste termijnecho. Dan gaan we het pas meer mensen vertellen. En hoe ik me voel? Goed! Ik ben nog niet misselijk geweest en heb geen gevoelige borsten. Ik merk nu ik de 8 weken heb aangetikt ik wel wat meer moe ben. Nog lang niet zo moe als toen bij Lot. Toen werkte ik ook fulltime en nu kan ik veel meer mijn rust pakken. Slaapt Lot, dan kan ik ook slapen. Is vaak niet nodig, maar wel fijn dat het kan. Wat ik nog meer merk is dat ik al enorm groei! Hadden jullie dat ook met een 2e (of 3e, 4e etc.) kindje? Mijn buik is nu al best wel bol… dat had ik bij Lot echt nog niet. Oh.. ik moet wel veel vaker al naar de wc. Herkenbaar? 

Moeders voor moeders is inmiddels thuis geweest en het plassen in kannetjes kan beginnen. Geen hobby van me, maar ik sta vierkant achter de keuze en ben blij dat velen anderen dit ook doen. Ze hebben zelfs een zomerstop dit jaar. De vraag naar hCG is iets afgenomen en hun voorraad opgelopen. Super natuurlijk! En mijn alle ritjes die naar de wc maak, plas ik alle kannetjes zo vol haha! 

CF68C7BA-E113-4A53-90CE-1222F88D81B2

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s