Frummel 2.0

Vrijdag 15 juni 2018. Vers van de pers na het testen typ ik deze blog. Niet wetende of ik ‘m over een tijdje kan gaan posten. Dat doe ik natuurlijk pas als we een goede eerste echo in handen hebben en onze vrienden / familie en het werk op de hoogte zijn van frummel 2.0

Oh my, Lot wordt grote zus! 4 uur geleden heb ik een zwangerschapstest gedaan en daar kwam al vrij snel het tweede streepje in zicht! Wow, gewoon een tweede kindje dat ons gezin komt verrijken. Dat de ik positief testte, kwam voor mij niet als een verrassing. Ik had al een klein weekje een voorgevoel, gerommel in mijn buik ook. Tot de dag dat ik niet ongesteld werd.. en een dag later ook niet en weer een dag later ook niet. Na mijn werk heb ik een test gekocht en nog voordat ik Lot van de opvang haalde wist ik dat ze over 9 maanden grote zus gaat worden. Mijn lieve meisje, wat is ze dan toch ook al groot. 

Matthijs appte dat hij een half uurtje later thuis zou zijn van z’n werk (tuurlijk joh..). We hebben eerst gegeten en meteen daarna met een bonkend hart vol spanning hem de test gegeven. De man zou anders vast geen hap door z’n keel hebben gekregen. Hij was zo blij! Frummel 2.0 is zo gewenst! 

 

BC69B2AF-0102-424E-86D9-084303EFD57F

Dan breekt nu ook meteen een hele spannende periode aan. De eerste 12 weken. Net zo spannend als de vorige keer. Ik ben ook enorm benieuwd of ik me weer doodmoe ga voelen. Word ik deze keer wel misselijk of blijft me dat bespaard? Daarnaast bekruipt me ook een gevoel dat ik mezelf nu al gelukkig mag prijzen. Nog sneller dan met Lot was het deze keer raak en dat voelt absoluut niet vanzelfsprekend. Ik zou dat echt alle vrouwen met een kinderwens gunnen. Daarom ga ik volgende week direct moeders voor moeders bellen om een afspraak te maken. Plassen in zo’n kannetje is alles behalve sexy, maar dit is het minste wat ik kan doen om een ander mèt kinderwens die niet zo makkelijk in vervulling gaat te helpen. 

Liefs, Marinka 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s