Kastje van Lauren

Welmoed (23) is mama van Lauren (2) en Noud (7maanden) en wonend in Friesland samen met manlief.

6B2F6F93-BA4A-4153-9C67-A271EF349A98

De kledingkast van Lauren, een kastje vol liefde. Toen Lauren baby was, was ik fan van noppies en hema maar het laatste jaar is daar nog weinig van terug te zien, mede door alle te leuke winkeltjes die je tegenkomt op Instagram. Nooit gedacht dat ik het shoppen voor kleding van mijn meisje zo leuk zou vinden. Lauren groeide als baby supersnel en sloeg zelfs maten over maar nu ze wat ouder is zit ze al een lange tijd in 98/104, super fijn want dan kun je wat vaker combineren en iets nieuws kopen zonder dat het nooit is gedragen.

E0EC198F-CEEF-4B68-8AD6-0A8DF9EBB3A3

Al bijna twee jaar zijn we fan van het handgemaakte kleding merk By.kels. Elke collectie bevat leuke prints op fijne stofjes en je kunt het kopen voor een betaalbare prijs. Voor Kelsey maken we per seizoen foto’s van de kleding met Lauren als modelletje, zo leuk! Ze maakt bijna alles, jumpsuites,leggings, shorts, T-shirts, sweaters en vestjes. Ben ik nog iets vergeten? Ohja sjaaltjes!

 

8E00ED4B-F1F5-4A8F-975F-2A9722F3C8F1.jpeg

Op Lauren haar kamer hebben we het kruidenrekje van Ikea op de kop hangen zodat je er kledinghangers aan kan hangen, super handig om wat klaar te leggen voor de volgende dag of voor papa die het niet kan vinden 😉

2DA06456-2A11-4C81-8199-AFD29651023E

In Lauren haar kast vind je verschillende merkjes. Het meeste is van by.kels, verder liggen er pareltjes van de WE, Carlijnq, Mini Rodini, Mingo, Molo, Ebzo, Mói en wat basics van de Hema, H&M en Zara. Ik ben qua kleding best wel kieskeurig, ik vind een goede kwaliteit prijsverhouding ook belangrijk. Als ik iets echt super mooi vind en niet kan missen in Lauren der kast koop k het vaak gewoon. Maar ik ben ook gek op de sale, who doesn’t? Ik combineer vaak een basickleur met iets kleurrijks. Hier zal je geen combi van groen en geel zien.

100E6A8F-A9BC-4771-B817-4D57EA4B4BDF

Jurkje: ebzo

D128B558-BEF3-4427-8A80-47501042E8B6

Badpak: molo / Hoed: H&M

Lauren is zelf ook gek op kleding, net als der moeder. Ze staat dan ook regelmatig in der kast te neuzen en haalt ook kleding uit de stapels. Nu ze wat meer praat benoemt ze ook dat ze het mooi vind of dat het aan moet. Soms laat ik haar zelf ook uitzoeken wat ze aan wil, ze is daarin snel tevreden. De meeste kleding ligt op stapeltjes en er hangen wat jurkjes op het hang gedeelte van haar kast, in de commode liggen de hemdjes, onderbroekjes en pyjama’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s