Kastje van Jip

Annelieke is mama van Jip (2) en dol op kleding shoppen voor haar dochter.

Ook hier een shopverslaafde moeder, zo fijn om via IG te zien dat ik hierin gelukkig niet alleen sta!

Het begon allemaal tijdens mijn zwangerschap  van Jip, elke dag zat ik wel even online te kijken wat er voor een leuks er allemaal te vinden was voor onze kleine meid. Tijdens mijn zwangerschap wist ik het zeker, bij ons in huis komt geen roze! Ik kocht alleen maar zwart, wit en grijs. Heel af en toe zat er een pakje tussen met wat roze erin, maar dat was dan erg subtiel.

Nu is Jip alweer 2 jaar en hangt haar kast vol met allerlei vrolijke kleuren en te gekke printjes. Op het moment veranderen we haar kamer van babykamer naar een grote meiden kamer, en nu komt het, in de kleuren roze!, oker en mint.
Deze vrolijke kleuren en gave prints passen gewoon perfect bij Jip! Ze is een ontzettend vrolijke meid met een behoorlijk eigen willetje, en daar hoort natuurlijk geen standaard outfit bij.

Graag neem ik jullie mee door haar kledingkast!

Het hanggedeelte in haar kast heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk op kleur te hangen. In de mand rechts op de bovenste plank zit Jip haar badkleding. Voor de zomer heeft Jip niet heel veel schoenen, ze draagt voornamelijk haar bergsteinlaarsjes en haar saltwater sandals. In de winter is dit natuurlijk een heel ander verhaal met al die leuke boots.
Op de tweede plank in haar kast liggen haar shirts met lange mouwen, daarachter haar truien, nog wat leggings en lange broeken. Aan de rechter kant liggen haar shorts, rokjes,jurkjes en tshirts/hemdjes.

t-shirt mini rodini rokje bobo choses / sandalen saltwater sandals sokken mini rodini / hoedj Zara / zonnebril h&m

shirt h&mculotte tiny cottons / sneakers adidas

Tijdens mijn zwangerschap van Jip ben ik dol op pre-lovedkleding voor Jip geworden. Ik begon hier eerst mee via IG, elke dag even kijken op #instagramkoopjeshoekkids. Toen werd ik geattendeerd door een vriendin op een verkoopgroep op facebook, en toen ging het natuurlijk helemaal mis (of juist goed, hoe je het maar bekijkt). Ik kijk regelmatig of er weer leuke items zijn voor Jip, en verkoop er zelf ook veel van Jiphaar kleding. Jip groeit erg hard, waardoor ik vaak voor haar mag en moet shoppen. Momenteel zit ze al in maat 98-104 en schoenmaat 26.

A8DEEE2F-FCB0-4747-9BCB-7A97E590ABD6
v.l.n.r. hemah&munknown  – mini rodinih&m

Wij gaan dit jaar pas later op vakantie, maar haar zwemkleding ligt al klaar, en met dit heerlijke Nederlandse zomerweer kunnen wij er nu ook al goed gebruik van maken!

Regelmatig zie ik leuke outfits via IG voorbij komen die ik dan ook graag voor Jip wil hebben. Zo ook dit leuke zomerse outfitje van de Zara die ik bij @mandy_allerliefsteliz zag, de volgende dag ben ik meteen naar de Zara gegaan en gelukkig hadden ze deze nog hangen in Jip haar maat.
De bloementjes zonnebril zag ik bij @sophie.wanders, haar dochtertje ziet er altijd zo leuk uit! Echt een stijl die ik ook geweldig vind voor Jip. Deze zonnebril is van de H&M, en Jip is er echt dol op. Nu de zon schijnt wil ze echt altijd een zonnebril op.

Hieronder nog wat foto’s van wat outfits van Jip

6BBD27C0-5B44-4988-8456-00675DF9F1F5
jurk gardner and the gang haarband h&m      

E8EA964E-715C-4A72-B84A-FEBBB71F394A jurk bangbang cph / ketting bymelo.nl

9473FE4F-B898-4200-8F54-06840F8A3A4D         
hemdje little hedonist rok/jurk bobo choses                                                  

A4089862-96BF-4471-B606-EB6D04F35AAA

jurk bangbang cph / tas h&mketting bymelo.nl

F54EDB2D-DB21-4FFE-94EE-CD1F5CDBABFB jurkje GROlaarsjes bergstein / sjaal moscow / zonnebril hema      spijkerjas zara                  

414E6A7D-9415-46C1-9996-9CC08C596A6D

jurkje mini rodini

Zoals jullie hebben kunnen zien loopt Jip er deze zomer zeker niet saai bij, en het leuke is, ik verwacht deze week weer heel veel pakketjes met nog meer leuke items voor in haar kast. Dus laat die deurbel maar rinkelen en de bestelbusjes bij mij voor de deur stoppen. Ik wens jullie allen een super fijne zomer en ik hoop dat jullie het leuk vonden bij Jip in haar kast te neuzen.

Liefs Annelieke en Jip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s