Kraamcadeaus in elke prijsklasse

Kraamcadeaus zijn de liefste cadeautjes om te geven. Tegelijkertijd misschien ook wel de moeilijkste. Je zoekt een cadeau met het idee uit dat de ouders (en baby) het leuk gaan vinden. Mocht je twijfelen, vraag aan de ouders of ze wensen hebben en anders is een bon altijd goed. Minder leuk om te geven, dat wel. Eerder schreef ik al eens een blogpost over kraamcadeaus die altijd goed zijn. Op Instagram vroeg ik een tijdje geleden wat jullie uitgeven aan een kraamcadeau. De meesten geven tussen de €10 en €20 uit. Het ligt er ook aan voor wie het cedeau is. Voor familie of best friends hebben we meer over. Vandaag deel ik nog een aantal mooie cadeaus in verschillende prijsklasse.

Prentenboek of leesboek (€4 – €15)

Dit prentenboek met dieren (Jungle Tails) is hier nog steeds een succes. Vrolijke kleuren, leuke dieren en die staartjes zijn zo leuk. Het boekje kraakt ook, wat baby’s maar al te interessant vinden. Het boek is op verschillende site te bestellen, maar kijk ook even op Ali… waarschijnlijk hebben de Nederlandse sites ze ook daar ingekocht. Er zijn natuurlijk veel meer leuke boeken te koop. Nijntje, Jip & Janneke, Dikkie Dik, Rupsje nooitgenoeg etc.

53EE274A-F4E1-4A79-B794-C61879CB30E2

0A771364-608F-493B-87AF-39187E2CB0CB

Punnikwoord (€9.95 – €16.95) 

Zo leuk om ter decoratie op te hangen. Je kan bij jibbejebba een gepersonaliseerd pukkikwoord bestellen. Leuk met de naam van de kleine of het woordje ‘kiekeboe.’

Rammelaar (€7 – €15.95)

Hema heeft hele lieve rammelaars, maar wanneer je net een wat unieker cadeautje wilt geven kijk dan eens bij Huisjeno56. Wat een ontzettend lieve, leuke rammelaars verkoopt ze. Ik zou ze allemaal wel willen 😍

Spaarpotje met naam en geboortegegevens €9,95

Sparen jullie voor je kindje(s)? Superleuk cadeau om te geven. De kleine snapt er natuurlijk nu nog niks van, maar dat komt gauw genoeg. Bij  mommies & miracles koop je mooie houten spaarpotten èn het wordt als een feestje ingepakt.

76C34CDF-69F4-4491-A29D-62DDDA836B4B

Lakentje met naam (€12,95 – €15,95)

Hoeslaken voor in het ledikant. Het kan bij mamakaart met de naam en geboortedatum, maar ook met een tekst zoals ‘you are so loved’ of ‘dream big little one’. Lot heeft de you are so loved versie en zelfs na vaak wassen is deze nog erg mooi.

DABC57D9-3652-4800-A6F3-2D47B970305B

XXL hydrofiele doek €23.95

Hydrofiele doeken zijn o-ve-ral handig voor. Een XXL doek is te gebruiken als dekentje, extra kleedje op de grond, in de box als bescherming tegen het spugen, als doek bij het geven van borstvoeding en nog veel meer. De doeken bij Daphne Vos zijn prachtig en handgemaakt. De kleur en opdruk kies je zelf.

Newborn pakje €27,95

Wat blijven die newborn kleertjes toch ontzettend lief! Dat is wel even wat anders dan maat 86 waar Lot nu in rondloopt. Bij Little chipmunks kun je kiezen uit meerdere newborn kleding. Een pakje met voetjes is zo handig en het staat zo’n kleintje geweldig.

Wagenspanner (€34,95)

Wat staat het toch leuk zo’n mooie wagenspanner. Ook voor de baby erg leuk, hij heeft wat om naar te kijken en als hij wat groter is kan hij er met zijn handjes naar grijpen. Bij ukkepuq is een wagenspanner zelf samen te stellen naar wens.

Tekening Floortje tekent (vanaf €45) 

Floortje kan in opdracht een geweldig mooie tekening maken van de kleine of juist van de hele familie. Op haar site krijg je een goede indruk wat haar style is.

3F6DEA5D-B842-4E76-B494-9DBD2FF27B6D

baby nestje (€59,95-€82,45) 

Tegenwoordig zie je babynestjes als paddenstoelen uit de grond schieten. Ze zijn ook zo lief en handig! Bij Lot had ik geen babynestje, ook niet gemist. Maar ooit bij ene tweede lijkt het me ideaal. Het is warm, knus en geeft een geborgen gevoel. Bij Baby Roos shop zo’n lief babynestje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s