Kastje van Cato

Hoi! Ik ben Marit, mama van Cato en wij wonen samen met papa Bram en poes Lana in Almere. Ik vind het onwijs leuk om mijn kleine meid mooi aan te kleden en outfits bij elkaar te scoren. Sinds ik moeder ben kan ik wel zeggen dat shoppen voor Cato één van mijn favorieten bezigheden is geworden!  Ik vind het daarom ook superleuk dat ik jullie een kijkje mag geven in het kastje van Cato. Want wat heb je toch veel leuke kleertjes voor meisjes en Cato haar kastje is mooi gevuld!

Ik wenste altijd al een meisje en daar deed ik niet stiekem over! Lieve jurkjes, stoere rokjes, mooie shirtjes en al die accessoires!!! Hier een groot fan van haarbandjes, dus mijn geluk kon niet op toen ik in verwachting was van mijn lieve Catootje.9D487A8F-BC27-4E9C-96E3-53D5AEA7D832

Shopdrang

Al in mijn zwangerschap begon ik obsessief te shoppen voor de kleine meid. Ik kocht werkelijk té veel, want achteraf bleek wel dat ze minstens de helft niet eens heeft aangehad. (Hooguit één keer voor de foto). Toen Cato net geboren was, was ik totaal geobsedeerd door haar kleertjes en wat ze aan moest. Voordat ik ging slapen was ik alleen maar bezig met wat ik haar de volgende dag zou aantrekken. Dat lag er dan ook aan welke kraamvisite ik kreeg en of ze het al eerder had gedragen of niet.

Ik ging in gedachte haar kastje door en wist ook precies wat er in lag en welk broekje met welk shirtje een goede match wasZo belangrijk vond ik het dus hoe zij er uit zag. Maar het ergste was nog… In de eerste weken van haar leventje was het zo ongeveer elke dag 30 graden, heb ik een super warmbloedig kind en dus uiteindelijk was het meeste dat ze aan had een luier.  6C76305F-97E9-4D51-AFE5-5E4BD39B8383

Outfit: Handgemaakt door een kennis

Brandrep.

Al jaren is fotograferen een van mijn grootste hobby’s, dus je kunt je voorstellen dat ik veel oefen op Cato. Ik ben haar gaan opgeven bij shops en we hebben inmiddels al heel veel leuke opdrachtjes mogen. We krijgen dan kleding toegestuurd in ruil voor foto’s.

Cato is het vaste gezichtje van Webshop Little K, een shop dat bij ons past met mooie handgemaakte kleding van toffe stoffen! Wij zijn oprecht fan en bestel ik dus ook zelf kleding voor Cato.

Complete outfits: Webshop Little K

Ravotten.

Momenteel draagt Cato dus veel handgemaakte kleding. Ik hou er zo van! Je kan helemaal je eigen stijl laten zien, met de grote keuze uit stofjes en printjes. Ik shop vooral jurkjes en leggings, die ik dan weer combineer met items uit de grote winkelketens. Ik loop regelmatig evenZeeman, Wibra en Primark binnen.

Omdat ze nu veel kruipt, speelt en lekker knoeit, vind ik de goedkope shirtjes en leggings ideaal voor naar de opvang of wanneer ze met dit mooie weer buiten aan het ravotten is.

Stiekem vind ik het vaak heel zonde als ze haar nieuwe broekje of shirtje vies maakt. Zodra ik de kruipvlekken op haar knieën zie verschijnen krijg ik een lichte hartaanval. Maar anderzijds vind ik dat kinderen echtkind moeten kunnen zijn en lekker vies horen te worden! Dus dat is ze ook regelmatig!

Merkjes en shops.

Ik ben ik niet heel erg merk/shop vast. Ik koop wat ik mooi vind en bestel bij best veel verschillende shops. Toch kom ik ook vaak uit bij de merkjes Tumble ’n Dry, Noppies en Name it. Dit shop ik meestal online.Webshop Djae’s zie je ook meer terug in haar kastje en ik bedruk graag zelf shirtjes met de strijkapplicaties van Liefs van Cindy en Aapjes. Oneof a kind.

8B965813-0A56-4F84-8038-5EC4FE2541DD

Haarbandje: BijhoutennieuwStrijkapplicatie: Aapjes. One of a kind Luierbroekje: Tante PleunSchoentjes: Nike

Een gedachte over “Kastje van Cato

  1. Yvonne zegt:

    Lieve marit
    Gewoon ossegal zeep kopen daar krijg ik alle vlekken er mee uit en je hebt gelijk Cato moet lekker ravotten en dat doet ze ook lekker
    Ga zo door en cato ziet er altijd leuk uit

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s