Kastje van Nolenn

Mama’s die verslaafd zijn aan het kopen van te leuke babykleertjes? Jep… guilty! [en die postbezorger maar aanbellen:)] Tijdens mijn zwangerschap merkte ik al heel snel dat ik een grote zwak heb voor alle printjes, mooie stofjes en ging ik op zoek naar de leukste aanwinsten. Eenmaal op Instagram geïnstalleerd, werd het er qua keuzes niet makkelijker op. Wat een keus en stiekem vind ik de zelfgemaakte items nog steeds het leukst! Met een klein mannetje op komst kwam er een boycot op blauwe babykleertjes. Blauw, dat was het verboden woord [want dat heeft toch iedere babyboy aan;)]. Maar langzaam begint er toch een subtiele, blauwe golf in de kast van Nolenn, mijn zoontje van inmiddels 7 maanden, te komen. Want van t-shirtjes met een lekker kleurtje worden we extra vrolijk. Graag neem ik jullie even mee om te gluren in zijn kastje! Liefs, Wendy

F221271B-B8AD-4AF5-93F7-F59A76664FE4

Shirt / Zara

Alle credits voor de houten kledingkast van Nolenn gaan naar mijn schoonvader. Die het niet altijd even makkelijk heeft met een schoondochter die weet wat ze wil;) Precies op maat gemaakt en ruim genoeg voor alle broekjes, shirtjes en schoentjes… of tenminste dat dacht ik toen 🙂


Met een hanggedeelte waar ik t-shirtjes met korte en lange mouwen heb gehangen op kleur. Want, tja, die zomers in Nederland, je weet het maar nooit;) Op de plank eronder ligt het stapeltje wat ik niet meer kwijt kan op hangers, veel handgemaakte korte broekjes en zomerse accessoires. De schoentjes die voor Nolenn nog net te groot zijn, heb ik voor het gemak bij elkaar gezet in de kast. En nu maar veel gezonde hapjes maken waarvan hij goed mag groeien…

Na een wasbeurt moet ik vaak even passen en meten en verdwijnt er ook genoeg in de laden van de commode. Daar berg ik vooral kleine accessoires op en ook de rompers liggen daar voor het grijpen, ideaal! Niet mijn meest gestructureerde la van allemaal, dus die heb ik met liefde even dichtgeschoven voor jullie.

 

510AF0D0-8A42-4573-A463-0C4105194E69

Rompers v.l.n.r. : stip: Hema / streepjes: Prenatal / My mommy rocks: Hema

Met een rondje winkels mag een bezoekje aan de Hema nooit ontbreken. Rompers die makkelijk aangaan en mooi zitten, check! Dus mochten de nieuwste exemplaren ook niet ontbreken. Ideaal voor de warme dagen, alleen een kort broekje eronder en… summerready! Ook de broekjes vind je terug in zijn kast en vind ik hele fijne basics of printjes om mee te combineren. Fijn dat ze ook tegen een extra wasbeurtje kunnen!
Voor de zomerkleertjes van Nolenn (die nog steeds aangevuld worden) bekijk ik veel collecties online en bestel ik ook veel handgemaakte (korte) broekjes en t-shirtjes via Instagram. Vaak vind ik de stofjes net wat leuker dan wat er in de winkel hangt en je kunt ook nog wat extra wensen aangeven (en je komt ook nog eens met leuke creatieve ondernemers in contact). Zo krijg je een kledingstuk helemaal op maat thuisgestuurd. Dit vul ik aan met aankopen van (online) shops als Zara, Prenatal, H&M, Primark, Zeeman en Wibra. Als ik specifiek naar iets op zoek ben, zoek ik ook nog wel eens op Marktplaats. Tip van Flip: hier staan vaak ongedragen kleertjes op van bekende merken die je vaak voor een klein prijsje kunt overnemen.

Onesie: CarlijnQ             Harem short: HipByLin

CB3BD595-9985-498B-9115-D6BB082C7CF1T-shirt: Hema / Short: Ukkepuk-kids / Baret: Primark / Bijtring: Chewies / Naamhanger: Punnikwaardig

EE579E29-7602-4C55-8AD9-1B406FE84DF8Broekje: Zara kids / Romper: Hema / Strijkapplicatie: Es.ter.handmade

9B846873-94F8-43E1-BFDF-618D8FD9EAF8Zomerpetje: Primark

C0706080-8126-4853-870B-032F5853E9EB

T-shirt: Wibra / Broekje: Hema / Camera: Bloomingville

 

60541054-BA4C-412E-AA1D-A8265F25238F

T-shirt: Noeser / Short: GewoonAnne

6A3250BA-CEB9-498C-A330-F69D25D0AEABSpijkerblouse: Primark / Short: Tumtble ’N Dry

3B31095E-6A5B-4177-BE54-08F0F98A8F50Suède slofjes: Lodger

20994649-BFFF-4AA9-9128-94C5B35CDB33Onesie: Mommy makes

Zoals je ziet zijn wij bijna klaar voor de zomer:) De (voorlopig) laatste aankopen worden deze week nog bezorgd, dus kunnen we weer nieuwe combinaties maken. Nu nog een stralend zonnetje erbij & we are ready – – > Geniet van deze zomer!

Liefs Wendy & Nolenn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s