De Bloggers tag!

Hoe leuk! IG-vriendinnetje Cheryl van PsCheryl heeft mij getagt voor de bloggers tag. Deze tag is een vragenlijst over een bepaald onderwerp en in dit geval over…bloggen! De bloggerstag heeft Mirjam Hart van de blog ‘Een Goed Verhaal bedacht. Lezen jullie mee?

Wat is de naam van je blog en waar blog je over? – ‘A lot of words’ is de naam van mijn blog. Onze dochter heet Lot en ik vond het zo leuk om haar naam in de blog te verwerken. Ik kan zelf namelijk goed kletsen en mijn mini doet vrolijk mee. En op de blog lees je natuurlijk genoeg woorden. A lot of Words werd geboren.

Wanneer verscheen je eerste blogpost? – 1 oktober 2017, mijn bevallingsverhaal.

Wat is het leukst dat je hebt meegemaakt dankzij je blog? – Ik vind vooral het contact met de lezers erg leuk. Iedere keer weer doe ik een dansje als mijn blog gelezen wordt! Waardeer ik ontzettend.

Wat was jouw leukste samenwerking tot nu toe? – Toch wel de samenwerkingen met shops die handgemaakte kleding verkopen. Hoe tof is het dat ze met mij willen samenwerken?! 

Welke tips kun je andere bloggers geven? – Er bestaan al ontelbaar veel blogs en helemaal in de categorie ‘mommy’. Toch ben ik ook gaan schrijven. Blijf jezelf, schrijf en deel waar jij in geloofd. Ik merk nu ik meer dan een half jaar bezig ben, de blog begint te groeien. Afgelopen maand had ik bijna 3000 unieke bezoekers, wauw! Dat vind ik best wat voor een startende blog.

Welke kanalen gebruik je om jouw blogposts te promoten?  Voornamelijk Instagram. Ik deel af en toe wat op mijn (privé) Facebook, maar het bereik is daar minder groot.

Welke bloggers events bezoek je? – Daar ben ik dus nog nooit geweest! Ben dan ook echt een groentje he 🤫 Maar het lijkt me wel heel tof! Wel vond ik Flavoutites erg tof! Maar dat is niet persé een bloggers event.

Welke 3 bloggers volg je zelf graag? – Natuurlijk Ps.Cheryl waarmee ik om de week de blog ‘Hé mama’ schrijf en deel, ElineZwitser en Momoftherebels.

Aan wie geef jij de bloggers tag door?- Ik geef de tag door aan Kirsten met de blog Mijngelukje.

D01D1D41-B65D-45B5-AF2A-0D626516E43A

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s