Kastje van Evi

Estelle is mama van de mooie Evi (1) Nog voordat Evi geboren werd had ze al een kleding kast om jaloers op te worden 😇 ik weet niet wat dat is met babykleding maar het is allemaal zooo leuk! Ik shopte sowieso al graag en dat is er niet minder op geworden hihi.

Graag geef ik jullie een kijkje in Evi haar kledingkast. Allereerst even een shoutout naar de Ikea Pax kasten, wie kent ze niet? Ik had zelf direct zoiets van, mijn kind moet ook een Ikea Pax kast! Dan kan ik lekker zelf de indeling bepaling en altijd weer veranderen/uitbreiden! En ik heb totaal geen spijt van deze kast keuze 😊 ik ben een vrij georganiseerd persoon en dat is wel een beetje terug te zien in Evi haar kast haha.

Ik ben er ook wel achter gekomen dat leuke kleding helemaal niet duur hoeft te zijn! En dat maakt het juist leuk dat je regelmatig wat kunt kopen zonder dat je portemonnee gelijk leeg loopt. In Evi haar kast vind je voornamelijk kleding uit de volgende winkels/webshops; Lientjesshop, AaiAai, Zara, Hema, H&M, Wibra, Zeeman, Tumble ‘N Dry.

Wat ik onmisbaar vind als basis in Evi haar kledingkast zijn print leggings, basic shirts, spijker blouse/jasje en een basic vestje. Met deze items kun je altijd verschillende combi’s maken!

5C27F142-C827-4635-A381-B5DE519F20A3

 

 

 

EF836C6A-67FF-4D28-98DA-529558044DB9Leggings lientjesshop.nl

Het warme weer laat helaas nog een beetje op zich wachten maar Evi is er natuurlijk wel al klaar voor! Zodra de nieuwe collecties in de winkels komen kan ik mij echt niet inhouden hoor! Ik laat je een paar favoriete items zien….(laat de zon nu maar komen!)

D135C392-A77E-4C7A-8785-6210DB1DA748

Setje van BESS Newborn

Hoe leuk is dit setje in neon tinten! Helemaal hot deze zomer!

94458604-7BBA-4E17-8D8D-1EFAA3564393

Shirtje + tuinbroekje Zara, jurkje H&M.

Toen ik dit tuinbroekje online zag dacht ik meteen HEBBEN! Kan niet wachten tot ze dit aan kan! En dat jurkje dan… gevalletje kan ik niet laten hangen voor €5!

AA243666-76FB-4F5B-8833-35A234DDB877

Broekje en shirtje Zara, zonnebril Hema.

Wat ik trouwens vaak doe is van alles bestellen en dan thuis op m’n gemak bekijken wat ik echt leuk vind, en natuurlijk bij twijfel ook aanpassen bij Evi. De maten kunnen zo verschillen per winkel en per kledingstuk! Verder loop ik met enige regelmaat verschillende winkels in om te neuzen en met mazzel loop ik dan tegen iets leuks aan voor ook nog eens een leuk prijsje! (Zoals de trui hieronder) en zo hou ik Evi haar kast goed gevuld 😉

DAC22214-3168-4DCA-B10F-FC7C05B87AFA

Trui Wibra, jeans Tumble ‘n Dry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s