Kamertje van Ted

Irene is 31 jaar, vrouw van Maarten en trotse moeder van Mats en Ted. Ze heeft verschillende hobby’s, waaronder het inrichten van de kinderkamertjes. 

Na het kamertje van Mats eerder al in “the spotlight” te hebben gezet, is nu Ted z’n kamer aan de beurt. Ook dat is er één die aandacht verdient. Aandacht van jullie uiteraard. Wij zien het iedere dag en vinden het gewoon ” Ted z’n kamer”.

Zoals ik in het blog over Mats z’n kamer al schreef, wilde ik voor de baby, waarvan we het geslacht nog niet wisten, een nieuw kamertje inrichten. Mats mocht in z’n oude vertrouwde kamertje blijven slapen. Dus ik ging weer op zoek naar inspiratie. Gewoon door het internet af te struinen naar plaatjes die me op dat moment een “wauw-gevoel” gaven. Zo kwam ik een plaatje tegen van een kast van June interiors in een hele gave, best felgroene, kleur. Ik vond het gaaf! Deze sloeg ik op en ik zocht door. Iedere keer kwam ik weer items tegen in deze gave kleur. Ik kreeg het niet uit mijn hoofd. Dat terwijl ik niet van de felle kleuren ben. Maar dit moest het wel worden! Ik zocht er kleuren bij die me ook aanspraken en kwam uit op zwart en goud. Om het geheel wat warmer te doen ogen, koos ik voor hout, underlayment, als materiaal voor het ledikantje en accessoires. Als de baby een meisje zou worden zou oudroze de aanvullende kleur worden.

6C48CDE8-D594-43DE-92C9-FFE0DCB6935E

Mijn handige man was wel zo lief (of gek, het is maar hoe je het wilt noemen) heeft de commode zelf gemaakt. Alle driehoekjes werden vakkundig gezaagd, geschuurd, geschilderd en geplakt. Het resultaat was helemaal naar onze zin. Alleen misten er nog wandplankjes. Zo kwamen we samen op het idee van de achterwand met daar aan vast underlayment plankjes.
Aangevuld met het zelf gemaakte ledikantje, waren de meubels een feit. De gordijnen komen van Karwei en zijn goed verduisterend. We kozen voor een ietwat saaie kleur beige. Dit lijkt in het totaalplaatje wel goud samen met de gouden stippen die ik bij Wibra kocht. Dat vind ik het allerleukste. Overal iets opscharrelen om er een passend geheel van te maken.

E7746186-5A18-4EEB-96C5-59179D0F2E24

90C4E72B-2585-4C0E-83D0-B7B5D98F492E

Ik zocht accessoires in bijpassende kleuren. Het kamertje was al snel ingericht en de baby mocht komen. Toen Ted een jongen bleek te zijn, mocht het roze wat ik al had aangeschaft dus in de kast blijven liggen. Na een poosje had ik toch het gevoel dat er een warme tint miste. Ik heb wat rondgevraagd en via IG kwam iemand met idee de kleur cognac toe te voegen. (Shame on me dat ik niet meer weet wie, maar nogmaals bedankt!) Zo kwam ik op m’n zoektocht ineens het rieten mandje tegen die nu op de commode dienst doet als luiermandje. Zo één die bij je oma dienst deed als poetslappenmand.

FA8FC573-B58D-4D03-88F0-B33F35F8990B

Nog meer kringloopvondsten die perfect op Ted z’n kamertje passen zijn het poppenbedje en de blokkenkar. In de loop van de tijd heb ik zo aardig wat accessoires verzameld en op dit moment ben ik helemaal tevreden met het resultaat. Het klopt! Maar voor hoe lang. Want als je eenmaal met dit virus besmet bent, kom je er niet meer af ;).

44A4AD64-1CBB-410A-BC14-4127E43FF5B3

8D08B54A-1069-4B57-96F2-D802EC10E0D4

1DE86BED-305A-4AC6-A70C-C2EF74BA2AB2

Een gedachte over “Kamertje van Ted

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s