Kastje van Ivy

Naomi is mama van Ivy en ze is in verwachting van een zoon.

Ik voel mij vereerd dat ik Ivy haar kledingkast mag delen met jullie.

Voor Ivy haar geboorte is deze kledingkast-dwang, als ik het zo mag noemen, begonnen. Van huis uit is mij altijd geleerd een opgeruimd huis is rust in je hoofd. Nu moet ik heel eerlijk zijn dat het vaak genoeg rommelig is in ons huis, samenwonen met een man is vragen om rommel (sorry Paul). Maar onze kleding kasten hou ik graag op orde en ik moet ook echt tot tien tellen als Paul weer iets op een andere manier terug heeft gelegd.

C8BD317F-7755-42D6-B977-BCA984B75F99

Wanneer is dit begonnen?

Ik heb een aantal jaren in een kledingwinkel gewerkt en geloof mij, vouwen en kleding verhangen deed ik de hele dag door tot ik in de avond thuis geen kleding meer kon zien.

Tips ?

– Zoek in de avond de kleertjes uit van jouw kindje, zo heb je meer tijd om uit te kiezen wat jij ze aan wilt doen en doe je dit niet met tijdnood in de ochtend.

– Probeer het bij te houden. Eens in de maand vouw ik stapels opnieuw. Ook Ivy vindt het namelijk leuk om mij te helpen met kleren uitzoeken.

– Vind je op kleur te ver gaan? Doe het dan op soort kledingstuk zodat je niet alle stapels af hoeft te gaan op zoek naar dat ene truitje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s