LOPEN VOOR LYME WINACTIE

Afgelopen tijd hebben jullie regelmatig in mijn posts en stories kunnen lezen over Carmen, mijn zieke schoonzusje. Al meer dan 10 jaar is Carmen in mijn leven, als vriendin van mijn broertje Nick en tegelijkertijd als zusje van mijn man Matthijs. Schoonzusje op twee verschillende manieren dus! Ze heeft de ziekte van Lyme en chronische Lyme wordt niet erkend in NL. Niks wordt vergoed door de verzekeraar. Afgelopen december ging het zelfs zo slecht dat de ambulance een aantal keer moest komen. Dat doen ze wel, ze checken haar vitale functies maar uiteindelijk kunnen ze niks om haar echt te helpen. In deze blog vertel ik jullie er alles uitgebreid over. Ook mijn broertje, vertelt zijn persoonlijke verhaal op de Facebook pagina. Een stukje hieruit gaat als volgt:

Ondanks alle verschijnselen liet Carmen haar karakter altijd blijken, als ze met 3 aspirines op toch weer naar haar stage, studie of werk ging en daarna 2 dagen op bed lag, had ze toch laten zien dat het in ieder geval niet aan haar wilskracht ligt. En dat is nu nog steeds het geval, ondanks dat de wereld voor haar kleiner en kleiner wordt grijpt ze iedere mogelijkheid aan om ook maar iets beter te worden, hoe zwaar de behandeling ook is. De zoektocht naar perspectief en het dromen over de toekomst houdt ze vast. Haar, en onze droom: samen weer op avontuur gaan! Van klein, zoals een wandeling naar het park, een drankje doen bij het terras aan het einde van de straat of weer samen naar vrienden toe gaan, tot (voor ons) groot; eindelijk weer samen op vakantie of samen nagenieten met een wijntje in de achtertuin en napraten over alles wat we die week hebben meegemaakt. Dat is het doel van Carmen!

Afgelopen maanden leek dit doel verder weg dan ooit. Een verdere inzinking in de gezondheid van Carmen kwam uit het niets. Uitvalverschijnselen, constante tintelingen in haar hoofd, handen en voeten, extreme honger, koorts, zweten en dergelijke kwamen opzetten. Zelfs een wandeling (lees: 10 meter lopen) door ons eigen huis was niet meer mogelijk en 24/7 in bed was de enige optie om de dag door te komen. Sinds een week of 2 wordt dit heel langzaam beter en zitten we ’s avonds weer af en toe samen op de bank. Is dit het begin van haar herstel? We hopen er zo op! Dit laat ook zien waarom haar behandeling zo belangrijk is. Er is voor Carmen geen weg meer terug! Met jullie hulp gaan we het komende jaar weer volop de strijd aan tegen de ziekte en typ ik hier hopelijk over een aantal maanden dat we samen weer langzaam aan het genieten zijn van de mooie dingen van het leven.”

De eerste keer dat ik Carmen ontmoette weet ik nog goed. Wat had Nick een knappe meid aan de haak geslagen. Mooie dansende krullen, vrolijke lach, vol energie en daarnaast was ze ook nog eens ontzettend leuk en lief! ‘Deze moet je niet meer laten gaan hoor Nick.’ Dat deed hij gelukkig ook niet. Juist omdat we een kleine familie zijn, zien we elkaar vaker en hebben we een hele hechte band. De meesten van jullie die dit lezen zullen Carmen niet kennen. Toch zullen de meesten een familie hebben die je dierbaar is. Er zijn mensen waar je voor door het vuur wilt gaan. Helaas voel ik me de meeste dagen machteloos. Ik kan zo weinig, behalve er voor haar zijn. Door de actie ‘Lopen voor Lyme’ kunnen we wel iets doen. Namelijk zorgen dat er geld opgehaald wordt zodat ze door kan gaan met de behandeling in Brussel.

Winactie!!! 
Één manier om geld op te halen is een Instagram winactie. Allerlei shops hebben vrijblijvend een item of een waardebon uit hun shop naar mij gestuurd. Hier heb ik 3 mega goedgevuldeen ge-wel-di-ge pakketten van samengesteld. De inhoud van de pakketten zijn moeder/kind gerelateerd. Het zijn surprise pakketten, maar ik beloof jullie dat je van de inhoud hele blije dansjes gaat doen (kwijlend heb ik al het moois bij mij binnen zien komen).

3CF89760-9059-491F-AF48-E9C2AF1D7E93

Hoe maak je kans op zo’n gaaf pakket?
Door te doneren! Bij een donatie van €5 gaat je naam 1x in de loting mee, bij €10 gaat je naam 2x in de loting mee, bij €15 gaat je naam 3x in de loting mee en zo door. De link om te doneren staat onderaan dit bericht. Zet je donatie wel even onder Marinka & Lot Bloemendal en graag je Instagram naam bij vermelden. En voor onze administratie (we moeten echt elke donaties handmatig checken) zouden jullie het factuurnummer bij de betaling in willen vullen? Dan heb ik een beter overzicht wie wat betaald heeft. Over 3 weken, op zondag 4 maart, zal ik 3 lootjes trekken.

13EEC9CE-9ECF-43DB-9B23-A9A987B9E93E

Ik hoop van harte dat jullie allemaal willen doneren en spread the word 💛
KLIK HIER OM DIRECT NAAR DE DONATIE SITE TE GAAN. 

Lieve webshops, ik kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie inzet. Dankzij jullie kan ik deze actie mogelijk maken. 😘klik op de naam van de shop om direct naar de site te gaan.
&MIK
4Naturalkids
Aandewandpuntcom
Abouthout&deco
Alovelybox
Babyscloset
Babykraaltjes
Babyroosofficial
Benikhip
Bonbonbaby + kids
By mev
By bird
Cookiesnmilk conceptstore

Deem design
Demico
Djae’s
Ebzo
Yayyay kids
Feestje van hout
Gerolepretot
Hey BB
Hip & hout 
Hippe naamkadootjes 
Iek & jet
I luf stuff
Jaxz handmade
Jibbejebba
Joie de vivre jewels
Kabouter kinderkleding
Kids party hooray
Klein en stoer
Knuffels van kaatje
Kusje op je hart
Liefs huis
Liefs van Cindy
Lifestyle2love
Lijnloves
Huisje no.56
Little and cool
Little chipmunks
Little dreamers
Little lucy
Lizet beek
Maciël webshop
Mandy-Made
Mientjefrobel
Mijksje
Mini departement
Mocs and more
Mommies and miracles
Oh my goody
Onder de stolp
Poppaa
Puurrr by Monique
Rock-a-Lilly
Sjanz
Stip &Zo
Studio LL
Tuutsjes
Ukkepuq
Urf en Ogel
Van Babs
Van hippe ikke
Veerdesign
Wild little Ones
Wollie kids design
Zigzacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s