It’s the season to sparkle

Sieraden, ik ben er dol op. Als puber had ik een hele bak vol goedkope sieraden. Het zag er leuk uit en ik kon lekker afwisselen. Nu, toch wel wat jaartjes later (kuch*) is dat wel anders. Ik heb een aantal mooie sieraden die ik eigenlijk elke dag om heb. Er liggen nog wat andere mooie oorbellen en armbandjes in de la, maar ik laat jullie vandaag mijn sieraden zien die ik eigenlijk altijd om heb.

Mijn trouwring! Op 26-08-2015 zijn Matthijs en ik getrouwd op het Amelandse strand. We wisten al vrij snel dat we een mooie basic ring wilden die we over 50 jaar ook nog mooi zouden vinden. De ring is 14k geelgoud en ingezet met een diamant. De zetting loopt wat schuin en dat geeft het een speels effect. Een ontzettend gaaf detail vind ik dat mijn man en ik allebei aan de binnenkant van onze ring óók een diamant hebben zitten. Deze zie je niet als we de ring dragen, maar wetende dat hij er wel is geeft het net dat speciale effect. Op de foto hieronder zie je de diamant aan de binnenkant – tussen de naam en datum in.  Gaaf he?!

7A2979C5-5061-4C51-9A36-14CB2CC147D3

Om nog even in de liefdessfeer te blijven kreeg ik op onze eerste trouwdag een gouden kettinkje. Al langer was ik aan het rondkijken naar het perfecte exemplaar en dat had Matthijs goed in de gaten. Sommige mannen pikken de details toch op! Het is een 14k geelgouden ketting met het silhouet van een vogeltje. Het is van het merk minioro. Het heeft verder geen speciale betekenis, maar juist doordat deze hanger net wat anders is was ik op slag verliefd! Zowel op mijn man als op de ketting 😉

C36F2A1C-5F90-41DD-83AF-D4BFE0B30E94

Om mijn rechter pols draag ik twee armbandjes. De ene armbandje is van Just Franky en is een zijden touwtje in het grijs met een geelgouden cube met de ‘L’ van Lot en liefde! Het is minimalistisch en prachtig! Het andere armbandje is goldplated en heeft kraaltjes in mooie, warme kleuren. Het is van het merk ZAG en kreeg ik ‘m van mijn moeder tijdens ons weekendje weg in Maastricht afgelopen jaar.

Daarnaast draag ik nog altijd een gouden horloge van Cluse. Ik zou het ook nog mooi vinden om passende oorbellen hierbij te dragen. Misschien moet ik maar eens wat actiever opzoek gaan. Of hebben jullie aanraders? Dragen jullie ook graag sieraden en hebben deze een speciale betekenis?

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s