DIY Last Minute Kerstcadeaus

Ik kreeg de kans om voor Marinka’s leuke blog te kunnen schrijven over kerstcadeaus. Hoe gaaf ; hier bij Wild Little Ones zijn we echt dol op lieve Lot en lovely Marinka.

Al lang was ik dus van plan mijn artikel te schrijven, maar bon, je weet het zeker wel, Mama’s, en dat gebeurt bij de meesten van ons – wat vliegt de tijd. Snel, heel snel, steeds sneller als je je ook voor het kerstfeest voorbereidt. (Amai, in 10 dagen al?!)

“Is je kerstboom al gezet? Zijn je cadeaus al gekocht? Ben je klaar voor de feestdagen?” Die vragen zien we momenteel vaak verschijnen. Ja, kerst is zeker het feest van hoge verwachtingen. Ben ik dan klaar ? Helemaal niet! En jullie? Zijn jullie misschien nog op zoek naar leuke cadeaus voor de mini’s ? Geen stress hoor (zeg ik… toch wat gestresst, ik geef het toe.. 😅)

Volgens ons hoeft een cadeautje niet altijd veel te kosten. Ook met een klein (heel klein) budget, kun je een glimlach op je little ones gezichten toveren en ze bezig houden tijdens feestdagen. Houden jullie mini’s van spelletjes spelen en houd je van wat knutselen? Dan hebben we iets voor jullie.

1EBC99A4-FD0F-42E8-B03F-AACA4BEF0204

Samen met Marinka hebben we voor jullie dit leuk DIY Memory spelletje ontworpen. Afdrukken, uitknippen, leuk inpakken en het is klaar ! Jullie Little ones kunnen het kleuren, en het komt bovendien met lege kaarten zodat ze ook hun eigen memory kunnen tekenen!

*Onderaan deze blog staan de documenten om te printen.

2BA0E992-C25B-4094-8C15-A23206124133

Gelukkig zijn er zo van die DIY’s die rekening houden met last minute mensen. Zoals ons en jullie misschien?!

Nog steeds op zoek naar andere cadeaus ? Neem maar toch een kijkje op ons Wild Little Boutique. We hebben wat spulletjes die ook leuk onder de kerstboom kunnen passen! 🎄

xoxo
Clarisse,
D4C48FFC-C153-46E5-B96D-60E18244D162

 

DIY Memory Spelletje (Kerst)

DIY Memory Spelletje (Te tekenen)

Een gedachte over “DIY Last Minute Kerstcadeaus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s