Verzorgingsproducten voor Lot

Als vrouw zijnde heb ik ontzettend veel keuze in verzorgingsproducten. Bijna iedere winkel verkoopt meerdere merken. Ook voor baby/dreumes heb ik weinig te klagen qua aanbod. Elke drogist heeft een eigen merk en zo zijn er verschillende A-merken en de wat minder bekendere merken. Wat gebruik ik voor Lot en waarom?

Toen Lot net geboren was, was haar huid zo ontzettend puur. Ik wilde niet met geparfumeerde producten gaan werken. Ik kwam het fijne merk Oh-lief tegen en was direct verkocht. De verpakking ziet er super uit en de producten zelf zijn ook geweldig. Ze zijn 100% natuurlijk en biologisch. Ik gebruikte de shampoo, de bum balm voor haar billetjes, de baby wax voor haar lijfje en fijne massage. Voor haar gezichtje gebruikte ik de wat vettere crème ‘Natural Aqueous cream & wash. Hier waste ik haar ook mee in bad.

C89F4829-50A3-4582-A6CA-1FBFEDAA1123 BFFB6D7F-C64C-42BF-A239-3CC61394F0DF

Toen Lot ietsjes ouder was ben ik ook de fijne producten van Naïf gaan gebruiken. Ook in deze producten zit geen rommel en het ruikt echt heeeerlijk! Er zit hierdoor wel een klein beetje parfum in. Lot heeft hier geen last van. Tot op de dag van vandaag gebruik ik nog graag deze producten. De shampoo en Bodylotion zijn favoriet. Ook het travel pakketje is een aanrader, alle favorieten in een mini verpakking mee op reis.

22B9F534-9240-48E0-AA20-8DD388D1447C

Eerlijk is eerlijk, Zwitsal ruikt ook erg lekker! De zeepvrije wascrème en frisse haartjes worden hier ook goed gebruikt. In de producten van Zwitsal zit parfum, maar hier heeft Lot helemaal geen last van.

7AD6075A-7C28-4F91-9FF2-5ED6AC545D18

Waar ik toen ze net geboren was nog heel voorzichtig was met geparfumeerde producten, merk ik nu ze wat ouder is en ze er ook goed tegen kan dat ik er ook geen vervelend gevoel van krijg. In het begin had Lot ook een gevoelige huid met rode vlekjes en bultjes (wat door de hormonen en borstvoeding er niet beter op werd). Hierdoor was ik extra voorzichtig en ging ze al newborn baby ook ‘maar’ 1x in de 3 dagen in bad. Tegenwoordig is het een kleine smeerkees dat eigenlijk elke dag wel in bad of onder de douche moet. Gelukkig vindt ze dat erg leuk en heeft ze geen gevoelig huidje meer.

Er zijn nog veel meer fijne verzorgingsproducten voor baby’s/dreumes. Welke gebruiken jullie en waarom?

Liefs, Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s