‘Kiek’ je mee?

Tadaaaaaa, trots liet ik vorige week het fotoalbum van Lots eerste jaar zien op Instagram! Ik heb elke maand (geprobeerd) foto’s toe te voegen en wat mijlpalen bij te houden. Ik ben zo blij met dit album van Albelli! Tegenwoordig maken we (ik, guilty!) zoveel foto’s en ik vind het zo zonde als het alleen op de telefoon blijft staan. Dit mooie album blader ik regelmatig even door, andere mensen vinden het leuk om erin te kijken en het is natuurlijk fantastisch voor Lot later.

Jullie wilden wel een kijken in het album. Kiek je mee? Het is overigens geen album met alleen maar gestyled foto’s, ook de echte foto’s staan erin. Die zijn ‘mooi, op een andere manier. We hebben gekozen voor een lichtroze achtergrond.

Jullie herkenden sommige foto’s vast wel 😉 Hebben jullie ook een fotoalbum bijgehouden? Of een mooi imvulboek? 

Liefs, Marinka

 

 

2 gedachtes over “‘Kiek’ je mee?

  1. Jackson_and_meadow zegt:

    Ahhh wat supet leuk gedaan en zo waardevol voor Lot later! Ik loop zo hopeloos achter ehhh 3,5 jaar van Jackson en 1 jaar an Meadow 😩

    Like

  2. memvanwisse zegt:

    Ik ben bij het boek van de bevalling en kraamweek gebleven. Ik heb de foto’s wel in mapjes op de pc staan, nu nog een boek maken. Dan kan ik wel een week vrij nemen, wat een werk zit daar in. Lot haar boek is super mooi geworden

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s