What’s in my mommybag?

Ik ben helemaal enthousiast! Een tijdje geleden vroeg ik in mijn Instagram story of jullie een kijkje wilden in mijn tas. Tadaaaaa, jullie hebben 100% op ja gestemd. En zo leuk vind ik het om jullie een kijkje te geven wat er allemaal in mijn tas zit. En dat is nogal wat hihi! Zelf ben ik echt dol op gluren. Wanneer het buiten donker is en mensen hebben binnen de lichten aan gluur ik graag even naar binnen. Hebben ze een leuk huis? Mooie inrichting? Of wanneer ik in de auto zit en er een bepaalde auto voor/naast me rijdt. Even gluren of de clichés niet voor niets clichés zijn. Ik dwaal af. Gluren jullie mee in mijn tas? 

Tadaaaaaaa, de buitenkant… mooi is ‘ie he? Hij is van I am a little Company. 

79563A6D-160D-4F21-8256-B78E2050EADB

Ennnn de binnenkant. Het toffe printje valt lekker op! Er zitten een heleboel vakjes in waar ik dankbaar gebruik van maak.

10546F5D-A175-4B17-975D-EF273F7499D3

Zoals ik zei sjouw ik nogal veel mee. In deze (mommy) bag zitten zowel mijn spullen als die van Lot die ik meeneem als ik de deur uit ga. Misschien onnodig om te zeggen, maar als ze bijvoorbeeld naar de opvang gaat, heeft ze een eigen tasje met nog meer eigen spulletjes.

 

88E67F89-F06E-4CEE-B5C9-7FA4E3FECD9E

 

Het eerste wat mij opvalt zijn de eeuwige rommeltjes; bonnetjes, lege nijntje-koek papiertjes, lege doosjes rozijn (waarvan ik hoop dat niet de helft op de bodem van mij tas leeft). Ik ben een beetje chaotisch en dat is er na de bevalling niet beter op geworden. Heel handig al die vakjes in de tas, maar in welk vakje zat ook al weer die extra romper?

2B12BA10-70F3-4677-8252-EF1450D64D3E

Even op een rijtje wat ik elke keer mee sjouw:
-Telefoon
-Lipstick en lippenbalsem
-Dopper drinkfles
-Portemonnee
-Zonnebril
-Agenda
-Kanonnen (tampons)
-Deodorant
-Haarelastiekje en schuifjes
-Etui met luiers
-BillenDoekjes (die ik ook gebruik als oei ik knoei doekjes)
-Zakjes
-Setje extra kleding
-Snacktrommeltje met koekjes, rozijntjes, knijpfruit en soms druiven of ander fruit.
-Fruit (nu een banaan)
-Flesje water voor Lot
-Zakdoekjes
-Boekje
-Baby neusspray
-Tube mini zalf

Niet op de foto, maar ook natuurlijk zitten er ook nog sleutels, een slab en een hydrofiele doek in.

459754CA-E7AA-4FDF-BA5B-27891F8B2667  E34B3925-B5B1-4415-90EA-93BEB9C5FCE8 5E38075F-9ECB-44C3-8A48-2B1EB30BFC35

Dit was de inhoud van mijn tas op dit moment. Na het maken van de foto’s is ‘ie wel weer lekker opgeruimd (daaaag bonnetjes en lege zakjes). Kunnen er weer nieuwe troepjes in 😉

Wat zit er allemaal in jullie tas?

Liefs,  Marinka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s