Cakesmash en verjaardagagsuitnodiging

De cakesmash, ik denk dat de meeste van jullie het wel kennen. Je kleintje krijgt een hippe outfit aan, je hangt wat kekke accessoires op, taartje erbij en plaatjes kieken maar! Dit kan door een fotograaf, die er vaak de meest geweldige foto’s van maakt. Het leek mij juist erg leuk om dit zelf te doen. Kijken jullie mee?

Ik had overal en nergens passende versiering gekocht (Hema, Ali, Xenos, Action etc..). Wanneer ik iets leuks tegenkwam, nam ik het mee. Voor de outfit kocht ik tutu bij de wibra en een romper bij de Hema, die een prachtige strijkapplicatie met naam kreeg van mommiesandmiracles. Wat haar outfit helemaal afmaakte was de verjaardagskroon van Mandy-Made. Deze heeft ze speciaal voor Lot gemaakt. Ons eigenwijsje wilde ‘m alleen niet de hele tijd op, vandaar dat ik ook een haarbandje en een knipje had klaargelegd. En last but not least, de taart! Laat ik nou net een heeele handige buurvrouw hebben die de taart gemaakt heeft voor Lot. De topper op de taart is van jibbejebba.

A294AE66-5B01-4686-8A42-87E1A487F04A

Samen met mijn moeder (ja, die extra handen heb je absoluut nodig wanneer je het zelf gaat doen) hebben we bij de witte muur alles versierd, klaargezet, kleertjes aan, taartje erbij en…. afwachten hoe Lot zou reageren. Ze keek eerst helemaal niet naar de taart om, de versiering was zo interessant. Ik had ook doorzichtige ballonnen met gouden confetti, maar die heb ik meteen opgeruimd. Deze wilde ze steeds pakken.. 1x boem en de cakesmash zou letterlijk verknalt zijn! Nadat ze alle versiering omver getrokken had, kreeg ze pas interesse in het lekkere taartje. Eerst heel voorzichtig. Ze had wat aanmoediging van ons nodig… maar eenmaal los ging ze ook goed los.

F7143D76-E32E-4176-8C85-433690229592Wat een puinhoop achteraf! Mijn moeder deed Lot in bad en ik ben alles gaan opruimen. Zelfs na 3x dweilen, het raam een uur wagenwijd open was de zoete taart nog te ruiken. Wellicht heeft ze zoet gedroomd die nacht. Vond ik het een aanrader om zelf te doen? JA! Wel met extra handen. Het is zo fijn om thuis te doen, fijn in haar eigen omgeving.

0EE91D17-BD90-441C-AAED-8552167236CA

We hebben met de foto’s een hele mooie uitnodiging gemaakt voor haar eerste verjaardag. Ontworpen op zelfkaartjes.nl Dit vieren we niet zo groot, ze zal al onder de indruk zijn van een versierd huis, de woonkamer vol familie en vrienden en allemaal cadeautjes. Ook kan ze thuis fijn kan slapen. Op de uitnodiging hebben we haar slaaptijden gezet.

A186CB83-93BD-455F-9112-7554BFDC99E7

BC96DD91-B18F-4BFD-B89B-2A2547C5D7BF

 

Wat vinden jullie van de cakesmash en de uitnodiging? Hebben jullie zelf ook een cakesmash gedaan of laten doen.. of iets anders leuks? 

Oh, vrijdag komt er op mijn Instagram een HELE toffe giveaway online!

Liefs, Marinka

10 gedachtes over “Cakesmash en verjaardagagsuitnodiging

 1. Barbarw zegt:

  He meid!

  Wauw!!! Wat heb je dat super leuk gedaan zeg, complimenten! Zeker een gaaf idee om het gewoon lekker zelf te doen, ga ik zeker onthouden! Nog maar een paar nachtjes en dan is het zover… Hele fijne dag vast!!!

  Liefs Barbara @barbaras.home

  Like

 2. Annemieke zegt:

  Knap! Je hebt wel oog voor detail nodig en dat heb ik niet haha. Maar het is wel erg leuk om zulke foto’s te hebben. Op de dag zelf lukt dat toch minder goed en wil je er eigenlijk ook niet teveel drukte van maken omdat het al druk genoeg is.

  Like

 3. Jacksons mommy zegt:

  WoW wat super leuk heb je dat gedaan en Lot, she did great, lekker smikkelen van haar taart! Yessss cake smash hebben wij ook gedaan, heel blij mee, foto’s zijn ook zo tof geworden💖

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s