Kraamcadeaus top 10

Kraamcadeaus, I LOVE IT! Om te krijgen, om te geven.. ik struin heel het internet en de stad af tot ik een tof cadeau gevonden heb! Maar ik kan me heel goed voorstellen dat je door tijdgebrek of gebrek aan inspiratie het lastig vindt om een geslaagd cadeau te geven. Je wilt natuurlijk dat diegene het écht leuk vindt, en niet dat jouw cadeau op marktplaats staat of in een doos op zolder ligt te verstoffen. Een bon is natuurlijk altijd oké, kunnen de kersverse papa en mama zelf shoppen voor hun kleine spruit. Maar zeg eens eerlijk, echt leuk is het niet om te geven toch? Daarom… 10 kraamcadeaus die sowieso geslaagd zijn.

1. Invulboek
Een invulboek, zoals het ‘kraambezoekboek’ of het ‘mijn eerste jaar boek’, is heel tof! Iedereen die op kraamvisite komt, kan er iets moois inschrijven voor de kleine. Leuk voor ouders om te lezen, maar nog veel leuker om terug te lezen wanneer de baby geen baby meer is. Een mooie herinnering aan een prachtige tijd. Of wanneer je wat later op kraamvisite komt is het ‘mijn eerste jaar boek’ erg leuk! Kunnen de ouders alles invullen #zewordenzosnelgroot

 

9E7822C6-F32B-4AAF-88DC-61F801D636CD2. Baby shower glove
Lot vond het heerlijk om met ons te douchen, warm met haar buik tegen mij aan en haar rug onder de straal van de douche. Ik vond het ook heerlijk en eerlijk… doodeng de eerste paar keer! Zo’n glibberig, kwetsbaar baby’tje onder de douche. Deze leuke shower glove zorgt voor meer grip, onder de douche wordt deze namelijk stroef.82E23C4C-B3DF-4EF6-9586-A0726C6EBF66

3. Oh-lief natural baby box
Deze box bevat allerlei fijne verzorgingsproducten voor baby’s. 100% Natuurlijk en biologisch. Oh-lief is perfect voor een pasgeboren baby’tje waarvan de huid vaak nog gevoelig is. Voor Lot vonden we het fijn om nog geen producten met toegevoegd parfum te gebruiken. In deze box zitten verschillende producten om te proberen.111ECA71-A581-4BE2-A2D9-0161E07935EE

4. Badcape met geboortekaartje
Een super persoonlijk en tof cadeau; een badcape met het geboortekaartje erop! Deze shop je bij Mandy-Made. Een badcape wordt altijd veel gebruikt (baby’s gaan nou eenmaal vaak in bad ;)). Ik neem de badcape ook altijd mee wanneer ik met Lot ga zwemmen, ideaal! En iedere ouder vindt het geboortekaartje van zijn eigen kind toch geweldig? Sowieso een geslaagd cadeau! Voor iets minder budget heb je bij Mandy-Made ook een tof knisperdoekje met het geboortekaartje.F5EAD7FD-95CC-4485-A126-2E5BAC0F1FFD

5. Hydrofiele doek met naam
Wanneer je in verwachting bent, lees en hoor je het óveral… hydrodiele doeken! Je kunt er niet genoeg van hebben. En­ dat klopt helemaal. Ze zijn óveral handig voor. Tegenwoordig shop je naast gewone witte, ook doeken met de leukste printjes. Een hydrofiele doek mét naam maakt het helemaal persoonlijk en leuk om te geven (en krijgen).

E6612338-AD6A-4852-BDBE-34E1682BD1926. Geboortehanger
Nog één in de catogorie persoonlijk; een mooie houten geboortehanger! Je hoeft alleen de naam, geboortedatum én gewicht van de baby door te geven en een kleurtje voor de bovenste wolk te kiezen.

BE17A734-38CB-4741-9E00-16C99861D9D6.jpeg

7. Noppies unisex kleding
Bij Noppies koop je de mooiste babykleding. Zacht en een mooie kwaliteit (zelfs na meerdere keren wassen blijft het mooi). Kleding vind ik persoonlijk lastig geven, je moet namelijk wel de smaak weten van de ouders (eerlijk hoor, ouders trekken hun allermooiste kindje van de wereld, ja dat vinden we allemaal van onze eigen spruit, écht geen kleding aan dat we niet mooi vinden). Bij Noppies heb je mooie neutrale kleding, altijd goed. Deze longsleeve is extra fijn, want deze hoeft niet over het hoofdje worden getrokken.

40B737B5-B1D6-4C4D-BA63-F88A14FAB6878. Babygym
Een babygym is super! Lot vond het heerlijk, leerde zo grijpen naar de speeltjes en het stimuleert de oog-hand coordinatie. Bij Ilufstuff kun je de babygym geheel naar eigen wens samenstellen. De speeltjes, de kleuren en of je er kraaltjes aan wilt. Het wordt allemaal handgemaakt door Nathalie.

85C27F79-66E2-4841-813A-206E802C927D.jpeg

9. Houten banner
Een nieuw leven is mooi en zeker een feestje waard! Bij ‘Feestje van hout’ shop je leuke houten items! Een houten banner is leuk om op te hangen in de babykamer of ergens neer te zetten.

E7F8E8CB-B756-49A3-82A1-65CA9822BFCC10. Speenkoord/clipkoord
Baby’s hebben zuigbehoefte en daarom vinden veel baby’s een speen fijn. Zo’n speen floept regelmatig uit de mond en valt op de grond. Speen vies of kwijt, niet handig! Met een speenkoord clip je de speen vast een het truitje van de kleine, zodat deze niet kan vallen. Lot daarentegen wilde geen speen, maar we gebruiken het speenkoord of clipkoord om haar speeltjes onderweg niet kwijt te raken. Súper handig!

43EE5AF9-6980-4B73-B60D-39EE4D09DCBF.png

EXTRA: VTech speelgoed
Over dit laatste kraamcadeautje heb ik héél erg getwijfeld, zal ik ‘m wel of niet noemen?! Persoonlijk vind ik ‘m lelijk, het heeft knalkleurtjes, kraakt, zingt, maakt nog meer geluid en geeft licht. Lot vind ‘m geweldig! Ze wordt er helemaal blij en opgewonden van. Knuffelen, spelen, in de mond stoppen..alles. Dit hoor ik van meerdere mama’s terug. Ik heb het over ‘birdie’. (twiet twiet rammelaar). #gelukkigziterookeenuitknopop

454E5251-1983-4DFD-AEB6-671E162BD4A8.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s